Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Lebron en Galan blijven samenwerken in 2024, Chingotto kiest voor Gonzalez

De Spaanse krant Marca heeft onlangs onthuld dat de padelspelers Juan Lebron en Ale Galan hun samenwerking in 2024 zullen voortzetten. Dit nieuws komt na weken van speculatie over de toekomst van het duo. Tegelijkertijd is aangekondigd dat Federico Chingotto een nieuw partnerschap zal aangaan met Momo Gonzalez.

Lebron en Galan: een succesvolle combinatie

De afgelopen weken waren er geruchten dat Ale Galan een nieuwe partner zou zoeken voor het komende seizoen. Er werd gesuggereerd dat hij zou kiezen voor Federico Chingotto als zijn nieuwe teamgenoot in 2024. Echter, na een succesvol seizoen hebben Galan en Lebron besloten hun samenwerking voort te zetten. Het duo heeft een sterke band opgebouwd en hun gecombineerde vaardigheden hebben hen tot een krachtig team gemaakt op het padelveld.

De beslissing om samen te blijven, is een bevestiging van hun succesvolle samenwerking. Ze hebben bewezen dat ze een sterk team vormen en zijn vastbesloten om hun succes in het komende seizoen voort te zetten. Het nieuws dat ze samen blijven, zal ongetwijfeld een opluchting zijn voor hun fans, die uitkijken naar meer spannende wedstrijden van het duo in 2024.

Chingotto en Gonzalez: een nieuw duo

Terwijl Lebron en Galan hun samenwerking voortzetten, heeft Federico Chingotto besloten om een nieuwe richting in te slaan. Hij zal een duo vormen met Momo Gonzalez, die daarmee terugkeert naar zijn backhandpositie. Dit nieuws werd ook onthuld door de Spaanse krant Marca.

Chingotto en Gonzalez hebben in het verleden al samengewerkt en hun hernieuwde partnerschap belooft veel goeds voor het komende seizoen. Gonzalez’s terugkeer naar zijn backhandpositie kan een strategische zet zijn die het duo een nieuw voordeel geeft op het veld. Fans van zowel Chingotto als Gonzalez zullen ongetwijfeld uitkijken naar hun samenwerking en de dynamiek die ze op het veld zullen brengen.

Uitzien naar 2024

Met deze aankondigingen is het duidelijk dat 2024 een spannend jaar belooft te worden in de wereld van padel. De voortzetting van de samenwerking tussen Lebron en Galan, evenals de nieuwe samenwerking tussen Chingotto en Gonzalez, zullen ongetwijfeld voor veel opwinding zorgen bij fans en spelers. Het is nu afwachten hoe deze teams zullen presteren in het komende seizoen, maar één ding is zeker: de competitie zal hevig zijn en de wedstrijden zullen spannender dan ooit zijn.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist