Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Las Vegas Smash wordt de eerste franchise die de PPL wint

De Pro Padel League, de eerste professionele padelliga in Noord-Amerika, heeft deze zondag haar eerste kampioenen gekroond.

Na een maand vol spannende padelactie werd het eerste seizoen van de PPL dit weekend afgesloten. Zondag stonden de twee beste teams van het seizoen tegenover elkaar met als doel de eerste kampioenen van Noord-Amerika te worden.

De teams van Cancún en Las Vegas kwamen tegenover elkaar te staan in de kampioenswedstrijd nadat ze hun rivalen van zaterdag hadden verslagen in de actievolle halve finales.

Cancun Waves bereikte de grote finale nadat ze in de halve finales de grootste ommekeer van het seizoen teweegbrachten door de overduidelijke titelfavoriet, Miami Padel Club, uit te schakelen in een zenuwslopende krachtmeting. Aan de andere kant bereikte Las Vegas Smash de beslissende wedstrijd door Arkansas Matrix met 2-0 te verslaan.

Eerste kampioenen van de competitie

In de kampioenswedstrijd die zondag werd gehouden in het SVB Tennis & Wellness Center liet de franchise uit Nevada zien wat ze in huis had. Las Vegas Smash domineerde hun tegenstanders in zowel de mannen- als de vrouwenwedstrijd en sleepte uiteindelijk de titel in de wacht.

Met deze overwinning drukt het team van Las Vegas zijn stempel op padel in Noord-Amerika door de eerste kampioenen van de PPL te worden. De competitie, in haar eerste seizoen, heeft laten zien dat het de potentie heeft om deze spannende sport naar alle uithoeken van het continent te brengen.

Daddy Yankee woonde het evenement bij

De muzieksuperster Daddy Yankee was ook aanwezig bij de wedstrijd om het PPL-kampioenschap en gaf de finale nog meer glamour. De beroemde Puerto Ricaanse artiest, die onlangs de Orlando franchise overnam, toonde zijn steun aan het circuit door bij het evenement aanwezig te zijn.

Daddy Yankee, die een blijvende impact heeft achtergelaten op de muziekindustrie, wil nu zijn invloed uitbreiden en ook de sport ondersteunen. Zijn deelname aan de PPL zal de aantrekkingskracht van het merk vergroten en zowel padelliefhebbers als fans van de artiest aantrekken.

De wedstrijd om het kampioenschap zal op 22 juni om 19.00 uur op CBS Sports Network worden uitgezonden. ET, als gevolg van de overeenkomst die is bereikt tussen de competitie en het gerenommeerde Amerikaanse televisienetwerk.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist