Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Lange reeks overwinningen verbroken – Di Nenno en Stupaczuk kampioen in Valladolid

Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk verslaan voor het eerst de nummer één van de wereld op de World Padel Tour en winnen de titel in Valladolid.

S Middags werd de WPT-finale beslist in Valladolid. Di Nenno en Stupaczuk doorbraken de lange zegereeks van 46 overwinningen van de nummer één van de wereld en werden gekroond tot kampioenen.

De wedstrijd was op zijn zachtst gezegd een thriller. Beide paren begonnen met het winnen van elke set met 6-4. Voordat een derde set kon worden beslist, moesten de spelers een pauze nemen vanwege de hoge hitte in Valladolid.

Sterke comeback

Aan het begin van de derde set toonden Tapia en Coello dominantie en namen een 4-1 voorsprong. Maar Di Nenno en Stupaczuk maakten een sterke comeback en brachten de stand op 4-4.

Een tiebreak maakte een einde aan de set, de wedstrijd en het toernooi. Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk wonnen uiteindelijk de wedstrijd en versloegen Tapia en Coello met de uitslag: 4-6, 6-4, 7-6.

– We dachten bijna dat we ze nooit zouden verslaan. Ze zijn als onze vaders. Ze verslaan ons altijd. Het was mentaal ook moeilijk om tegen ze te spelen. Deze titel gaat naar iedereen in ons team die ons helpt en steunt,” zei Stupaczuk na de overwinning.

Het volgende evenement van de World Padel Tour vindt begin juli plaats in Valencia. Bij de vrouwen wonnen Delfi Brea en Bea Gonzalez hun tweede titel van het jaar door Marta Ortega en Gemma Triay met 6-2, 5-7, 6-2 te verslaan in de finale van de Valladolid Master.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist