Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Laatste WPT-wedstrijd voor Masterfinale zit vol verrassingen

De laatste World Padel Tour (WPT) wedstrijd voor de Masterfinale heeft een aantal verrassende wendingen genomen. De 16e ronde van het toernooi zag de uitschakeling van Gemma Triay en Marta Ortega, de nummer twee van de wereld. Dit is een van de vele onverwachte gebeurtenissen die de WPT dit jaar heeft gekenmerkt.

Overname door Premier Padel

De WPT-wedstrijd van dit jaar is ook de laatste die wordt georganiseerd onder het beheer van Damm. Vanaf volgend jaar neemt Premier Padel de teugels over. De overname werd in augustus aangekondigd en belooft een nieuw tijdperk in te luiden voor de World Padel Tour.

Triomf van Fernández en Iglesias

In de 16e ronde van het toernooi zorgden Claudia Fernández en Victoria Iglesias voor een grote verrassing door Gemma Triay en Marta Ortega te verslaan. De uitslag was 7-5, 1-6, 6-4 in het voordeel van Fernández en Iglesias. Deze overwinning heeft hen een plek in de kwartfinales opgeleverd.

Uitdaging in de kwartfinales

Vandaag staan Fernández en Iglesias tegenover Jimena Velasco en Noa Cánovas in de kwartfinales. Velasco en Cánovas hebben ook indruk gemaakt in het toernooi en hebben zich met succes gekwalificeerd voor de wedstrijd van vrijdag. Het belooft een spannende confrontatie te worden tussen deze twee succesvolle duo’s.

De toekomst van de World Padel Tour

Met de overname door Premier Padel en de verrassende wendingen in de laatste WPT-wedstrijd voor de Masterfinale, is de toekomst van de World Padel Tour onzeker maar opwindend. Fans en spelers kijken uit naar wat het nieuwe management zal brengen en hoe het de dynamiek van het toernooi zal veranderen.

De uitschakeling van Triay en Ortega toont aan dat er altijd ruimte is voor verrassingen in de sport, en dat de titel van wereldkampioen voor iedereen open ligt. Het belooft een spannend nieuw seizoen te worden voor de World Padel Tour onder leiding van Premier Padel.

Conclusie

De laatste WPT-wedstrijd voor de Masterfinale heeft al voor veel opschudding gezorgd, en er is nog meer te verwachten. Met de overname door Premier Padel en de onverwachte resultaten tot nu toe, is het duidelijk dat de World Padel Tour een spannende tijd tegemoet gaat. Fans en spelers kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist