Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Kampioenen in Malaga – verzekeren hun tiende titel

Paula Josemaría en Ariana Sánchez werden in Málaga gekroond tot kampioenen door Gemma Triay en Marta Ortega te verslaan. Het duo behaalde hun tiende titel van het jaar.

S Ochtends vond de vrouwenfinale van de World Padel Tour Málaga Open plaats. De twee beste paren van het toernooi hadden uitstekende resultaten behaald en hun plek in de beslissende wedstrijd veiliggesteld.

De nummer één van de wereld, Paula Josemaría en Ariana Sánchez, had het hele toernooi nog geen set verloren en behaalde een overtuigende overwinning op Bea González en Delfi Brea in de halve finale.

Gemma Triay en Marta Ortega hadden voor de finale in totaal slechts vijf wedstrijden verloren en lieten een indrukwekkend spelniveau zien.

De finale

De finale was een intense wedstrijd waarin het als hoogste geplaatste koppel vanaf het begin een stabieler spel liet zien.

Het nummer één van de wereld kwam al vroeg op voorsprong en nam de controle over de wedstrijd over. Ze lieten vaardig spel zien en waren sterker in de duels. Bij een stand van 5-3 wisten Triay en Ortega de break te herstellen, maar Josemaría en Sánchez heroverden het initiatief en wonnen de eerste set met 6-4.

De tweede set begon gelijkwaardig, maar Josemaría en Sánchez braken de opslag van hun tegenstanders op 4-2 en kwamen zo dichter bij de titel. Het nummer één van de wereld bleef consistent spelen en won de wedstrijd uiteindelijk in straight sets.

De eindstand was 6-4 en 6-3 in het voordeel van Josemaría en Sánchez.

“Ik wil deze titel opdragen aan ons team en onze familie; zij steunen ons in goede en slechte tijden. Nu kijk ik uit naar de vakantie,” zei Paula Josemaría na de overwinning.

De World Padel Tour neemt nu een pauze en keert eind augustus terug in Finland.

Heb je onze andere berichten al gelezen?