Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Juanfran Torres gaat padelevenement organiseren in megastadion: “Het idee is erg mooi”

Voormalig Atlético Madrid-speler Juanfran Torres en padelspeler Lucas Campagnolo organiseren dit weekend een liefdadigheidsevenement met grote club Atlético Madrid. In een interview met de Spaanse krant Marca vertelt de voetballer over het evenement.

Atletico Madrid icoon Juanfran Torres zal weer spelen in zijn oude thuisstadion, maar dit keer met een racket in de hand. De voormalige Spaanse speler heeft zijn krachten gebundeld met de Atlético Madrid Foundation en de Braziliaanse padelster Lucas Campagnolo in een liefdadigheidsevenement.

In een interview met de Spaanse krant Marca vertelt Juanfran Torres over het “Play2Help” evenement:

– Het idee is geweldig, want toen ik met de Atletico de Madrid Foundation sprak, die ik als mijn familie beschouw, wilden ze een speciaal evenement organiseren. Toen kreeg ik het idee dat het een padelevenement moest worden en om iets magisch te creëren dat de hele wereld naar padel zou kunnen trekken.

Hij vervolgt:

– Padel groeit snel en ik wist dat het een grote impact zou hebben omdat het na voetbal de meest beoefende sport in Spanje is. Samen met mijn team hebben we deze kans gecreëerd om hen een evenement aan te bieden met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Atleti Foundation, en we hebben er ook andere stichtingen bij betrokken die ik een warm hart toedraag.

Op zaterdag 9 september zal het Cívitas Metropolitano stadion worden ingericht voor “Play2Help”, een indrukwekkend evenement.

– We zullen een heel cool evenement hebben met een parcours in het Metropolitano dat we met steigers zullen plaatsen aan de noordkant tussen het doel en de tribune,” vertelde Torres aan Marca.

Juanfran Torres legt ook uit hoezeer hij de sport waardeert:

– Ik had niet gedacht dat ik het (padel) zo leuk zou vinden, maar ik speel bijna geen voetbal meer. Ik ken veel professionals. Ik volg de toernooien, ik vind het steeds leuker worden en ik oefen het. Het is niet zo ingewikkeld als tennis, maar het is wel ingewikkeld en als je dan de professionals ziet spelen, besef je dat het net voetbal is. Ik weet hoe ik moet voetballen, maar als je een professional ziet spelen, verandert alles.

“Ik ben erg enthousiast”

Padel speler Lucas Campagnolo vertelde onlangs aan de krant Mundo Deportivo over zijn gedachten over het evenement:

– Ik ben erg opgewonden en een paar dagen geleden ben ik met ze meegegaan naar het stadion. Ik hou van voetbal. Ik ben een grote voetbalfan en het zal ongelooflijk zijn om een padelbaan voor te stellen in een omgeving als deze. Ik zou het geweldig vinden als iedereen kon komen, want afgezien van het evenement zelf, is het een liefdadigheidsevenement en het is essentieel om goede doelen te helpen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist