Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Juan Lebron enthousiast na zijn debuut in Madrid: “Ik ga niet opgeven”

Na zijn debuutwedstrijd bij Madrid P1 sprak Juan Lebron in het interview na de wedstrijd over het slechte moment dat hij doormaakt door de fysieke ongemakken die hij dit seizoen heeft gehad.

2023 is niet op de beste manier begonnen voor Juan Lebron. De Spanjaard heeft last van blessures die zijn fysieke prestaties hebben aangetast, tot het punt dat hij bijna twee volle maanden niet op het veld te vinden was.

Na het herstel van de epicondylitis in zijn rechterarm, lijkt de “Wolf” langzaam zijn niveau terug te krijgen, het niveau waarmee hij de wereldranglijst domineerde voor 4 opeenvolgende jaren, een positie die hij nu heeft verloren aan Tapia en Coello.

Lebron opgewonden

Na zijn debuut in Madrid P1 van het Premier Padel circuit, waar hij en zijn partner Ale Galan in drie sets wonnen van Martinez/Ruiz, gaf de speler uit Cádiz meer openheid van zaken dan ooit tevoren in het interview na de wedstrijd onder leiding van Barbara Vitantonio.

“De waarheid is dat ik niet mijn beste moment doormaak en het is erg moeilijk voor me geweest. Het is echt heel moeilijk geweest,” begon Lebron door tranen heen te zeggen, terwijl het Madrileense publiek voor hem applaudisseerde.

En hij ging verder:

“Op dit moment ga ik door een slecht moment, dat moet je accepteren, je moet blijven trainen en volhouden, zonder de moed te verliezen. Kracht en nederigheid is een van de dingen die ik heb, en iedereen die me kent weet dat, hoewel het vaak niet zo wordt getoond”.

“Ik ga niet opgeven”

Het interview ging verder met Lebrón die een oprechte verklaring gaf toen de Argentijnse journalist hem vroeg of zijn slechte moment te wijten was aan emotionele of fysieke problemen.

“Het is een beetje van alles. Het is drie maanden lang een hoop emoties geweest waarbij we niet wisten hoe we moesten reageren op wat ik had (verwijzend naar de blessure). Maar goed, ik ga je gewoon vertellen dat ik niet ga opgeven, verre van dat, want ik hou van uitdagingen, ik hou van trainen en ik ga blijven proberen om mijn niveau te herstellen”, concludeerde de Spaanse speler emotioneel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist