Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Juan Lebron bewoog na zijn debuut in Madrid: “Ik geef niet op”

Na zijn debuutwedstrijd in de Madrid P1 sprak Juan Lebrón in het interview na de wedstrijd over de moeilijke periode die hij momenteel doormaakt vanwege de fysieke ongemakken die hij dit seizoen heeft doorstaan.

Het jaar 2023 is niet goed begonnen voor Juan Lebrón. De Spaanse speler heeft te kampen gehad met blessures die zijn fysieke prestaties hebben belemmerd en hem bijna twee volle maanden van de velden hebben gehouden.

Na zijn herstel van de epicondylitis in zijn rechterarm lijkt de “Lobo” geleidelijk zijn vorm terug te krijgen, dezelfde vorm waarmee hij vier jaar op rij de wereldranglijst domineerde, een positie die hij nu is kwijtgeraakt aan Tapia en Coello.

Emotionele Lebrón

Na zijn debuut in de Madrid P1 van het Premier Padel circuit, waar hij en zijn partner Ale Galán zegevierden in een spannende driesetter tegen Martínez/Ruiz, gaf de speler uit Cádiz openheid van zaken zoals nooit tevoren tijdens het interview na de wedstrijd onder leiding van Bárbara Vitantonio.

“Ik moet toegeven, ik beleef niet mijn beste moment en het is echt moeilijk voor me geweest. Het is echt heel moeilijk geweest,” zei Lebrón met tranen in zijn ogen, terwijl het Madrileense publiek voor hem applaudisseerde.

En hij ging verder:

“Op dit moment ga ik door een moeilijke periode en dat moeten we accepteren, blijven trainen en doorzetten zonder de moed te verliezen. Kracht en nederigheid behoren tot mijn kernwaarden en degenen die mij kennen zijn zich daarvan bewust, ook al is dat niet altijd even duidelijk.”

“Ik geef niet op”

Het interview ging verder met Lebrón die zijn hart opende in antwoord op de vraag van de Argentijnse journalist of zijn moeilijke tijd te wijten was aan emotionele of fysieke problemen.

“Het is een beetje van allebei. Het is drie maanden lang een wervelwind van emoties geweest waarin we geen antwoord konden vinden op wat er mis was (verwijzend naar de blessure). Maar ik zal niet opgeven, bij lange na niet, want ik hou van uitdagingen, ik hou van trainen en ik zal blijven streven om mijn vorm terug te krijgen,” concludeerde de Spaanse speler emotioneel.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist