Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Josemaría en Sánchez niet te stoppen – pakken hun achtste titel van het seizoen in Frankrijk

Paula Josemaría en Ariana Sánchez verlengen hun overwinningsreeks en worden gekroond tot kampioenen van de World Padel Tour French Open door Brea en González te verslaan in een geweldige wedstrijd.

In de vrouwenfinale van de World Padel Tour French Open stonden ongetwijfeld de twee beste paren van het toernooi tegenover elkaar: aan de ene kant Bea González en Delfina Brea, aan de andere kant de onverslaanbare nummer één van de wereld Paula Josemaría en Ariana Sánchez.

Een wisselvallige wedstrijd

Beide paren gingen de ontmoeting in na een indrukwekkend toernooi, waarin ze een hoger spelniveau hadden laten zien dan hun tegenstanders in de halve finales.

In de beginfase van de wedstrijd toonden Josemaría en Sánchez echter een onmiskenbare superioriteit. González en Brea begonnen aarzelend en maakten verschillende ongedwongen fouten, waardoor Ariana en Paula de controle over de wedstrijd konden grijpen.

Met grote precisie op cruciale momenten kapitaliseerden de Spanjaarden op gouden punten en namen snel de leiding op het scorebord. De eerste set eindigde met een klinkende 6-1 in het voordeel van Josemaría en Sánchez.

Maar in het tweede deel zorgden Brea en González voor een comeback. Het Spaans-Argentijnse duo liet solide en strategisch spel zien en zorgde voor twee opeenvolgende breaks om de set op te eisen en de stand gelijk te trekken.

Achtste titel van het seizoen

In een veel fellere derde set wist geen van beide koppels een voorsprong te nemen en werd alles beslist in de tiebreak. Daar werd het Spaans-Argentijnse koppel opnieuw geplaagd door ongedwongen fouten. Josemaría en Sánchez lieten geen kans onbenut en wonnen de wedstrijd met 6-1, 4-6, 7-6 na tweeënhalf uur strijd.

Met deze prestatie toonden Paula Josemaría en Ariana Sánchez opnieuw hun mentale kracht en uitstekende vorm. Het duo claimde hun achtste titel van het seizoen en maakte duidelijk dat ze het te kloppen team zijn op het circuit.

Heb je onze andere berichten al gelezen?