Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Josemaria en Sánchez domineren het WPT-seizoen

Het sterduo, Paula Josemaria en Ariana Sánchez, hebben een uitzonderlijk seizoen achter de rug, waarbij ze de ene titel na de andere binnenhaalden. Afgelopen zondag hebben ze opnieuw een mijlpaal bereikt door hun 13e World Padel Tour (WPT) titel te winnen, waarmee ze het record van Gemma Triay en Alejandra Salazar van vorig jaar hebben overtroffen.

Ongeëvenaarde prestaties

In de finale van de Amsterdam Padel Open versloegen Josemaria en Sánchez het team van Bea Gonzalez en Delfi Brea met een indrukwekkende 7-6, 6-0 overwinning. Deze overwinning verzekerde hen niet alleen van hun 13e WPT-titel van het jaar, maar ook van de toppositie in het WPT-klassement – een prestatie die ze al sinds het begin van hun carrière nastreven.

“Ik ben dolblij. Vandaag is een droom uitgekomen. Ik eindig al vier jaar op de tweede plaats. Vorig jaar was erg moeilijk en had ik pech. Maar toen waren Gemma en Alejandra beter, maar ik wist dat deze nederlaag ons individueel en als koppel veel sterker zou maken. Ik had echter nooit gedacht dat we zo’n jaar zouden hebben als nu. Ik denk dat we iets spectaculairs aan het doen zijn waar we ons niet eens bewust van zijn,” zei Ari Sánchez tijdens de WPT-uitzending.

Inspiratie voor de volgende generatie

Sánchez nam ook de tijd om een inspirerende boodschap te delen met jonge spelers die naar hen opkijken. Ze moedigde hen aan om in hun dromen te geloven en hard te werken om ze te bereiken, ondanks de onvermijdelijke uitdagingen die ze onderweg zullen tegenkomen.

“Ik wil vooral tegen alle jongens en meisjes zeggen die waarschijnlijk naar ons kijken, dat als ze een droom hebben, ze die moeten volgen. Werk hard en weet dat er moeilijke momenten zijn en dat niet alles gemakkelijk zal zijn, maar dat dromen vaak uitkomen. De droom van een meisje is vandaag uitgekomen, dus ik ben heel blij,” zei ze.

Wat komt er hierna?

Met hun indrukwekkende prestaties dit seizoen, kijken fans en spelers over de hele wereld uit naar wat Josemaria en Sánchez volgend zullen doen. De World Padel Tour keert eind oktober terug in Menorca, waar het duo ongetwijfeld weer zal proberen om hun dominantie in de sport voort te zetten.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist