Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Jorge Bellmont, Spaanse padelcoach, neemt de leiding over de nationale teams van Saudi-Arabië

De wereld van padel is in beweging met de aankondiging dat de gerenommeerde Spaanse coach Jorge Bellmont een nieuwe uitdaging aangaat. Bellmont, die bekend staat om zijn succesvolle coachingcarrière in Valencia, Spanje, heeft onlangs aangekondigd dat hij de nieuwe hoofdcoach wordt van de nationale padelteams van Saudi-Arabië.

Van Valencia naar Saudi-Arabië

Bellmont, die zijn eigen padelacademie in Valencia runt, heeft in de loop der jaren een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hij heeft verschillende spelers gecoacht op de World Padel Tour, waaronder het supertalent Javi Leal. Maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, een die hem ver van huis brengt.

De coach maakte zijn nieuwe positie bekend via een bericht op Instagram, waarin hij zijn enthousiasme en ambitie voor deze nieuwe rol deelde. “Ik ben erg blij om aan te kondigen dat ik me aansluit bij het Saudi Padel Committee als hoofdcoach van de nationale teams. Ik sta te popelen om bij te dragen aan het verhogen van het niveau van padel in een land dat sport een warm hart toedraagt. Tot snel, Saudi”, schreef Bellmont.

De groei van padel in Saudi-Arabië

Deze aankondiging komt op een moment dat padel steeds populairder wordt in Saudi-Arabië. Het land heeft de sport omarmd en is vastbesloten om zijn nationale teams naar een hoger niveau te tillen. Het aantrekken van een coach van het kaliber van Bellmont is een duidelijk teken van deze ambitie.

Hoewel padel oorspronkelijk uit Mexico komt, heeft het spel een sterke aanhang in Spanje, waar het na voetbal de tweede meest populaire sport is. Met de aanstelling van Bellmont hoopt Saudi-Arabië de sport verder te ontwikkelen en te groeien in internationale competities.

De uitdaging voor Bellmont

Hoewel de overstap naar Saudi-Arabië ongetwijfeld een grote verandering zal zijn voor Bellmont, lijkt hij klaar voor de uitdaging. Zijn ervaring en succes in de padelwereld maken hem tot een ideale kandidaat om de nationale teams van Saudi-Arabië naar nieuwe hoogten te leiden.

De komende maanden zullen ongetwijfeld spannend zijn voor Bellmont en de spelers van de nationale teams van Saudi-Arabië. Met een nieuwe coach aan het roer en een groeiende interesse in de sport in het land, is het duidelijk dat de toekomst van padel in Saudi-Arabië er rooskleurig uitziet.

Terwijl Bellmont zich voorbereidt op zijn nieuwe rol, kijken fans en spelers over de hele wereld uit naar wat hij zal brengen naar de padelteams van Saudi-Arabië. Als zijn eerdere successen een indicatie zijn, kunnen we verwachten dat de nationale teams onder zijn leiding zullen floreren.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist