Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Jonge sterren uit Mendoza P1 door roosterproblemen: “De slechtste manier die we ons hadden kunnen voorstellen”

Het getalenteerde Argentijnse duo Tino Libaak en Leo Augsburger werd uitgeschakeld in de Premier Padel van Argentinië zonder ook maar één wedstrijd te spelen.

Tino Libaak en Leo Augsburger kwamen onlangs weer samen om deel te nemen aan de WPT-toernooien in Malaga en de Premier Padel de Mendoza, maar hun terugkeer verliep niet zoals gepland.

De 17 en 18-jarige Argentijnen werden bij hun debuut op de Open de Malaga uitgeschakeld en nu zijn ze uitgeschakeld voor het toernooi in hun thuisland vanwege problemen met de planning.

“Door verschillende redenen met betrekking tot mijn reis kon ik vanmorgen niet aanwezig zijn bij onze eerste Qualy-wedstrijd, en als gevolg daarvan liggen we uit dit toernooi,” kondigde Libaak aan op zijn sociale media.

Omdat ze niet genoeg punten hadden op de FIP-ranking om zich rechtstreeks te plaatsen voor de hoofdloting, moest het duo meedoen aan de kwalificatierondes. Door problemen met Libaaks vlucht konden ze echter niet op tijd aankomen.

“We nemen afscheid van dit toernooi op de slechtste manier die we ons hadden kunnen voorstellen. Door een vluchtongemak naar Argentinië missen we de eerste ronde van het toernooi,” zei Augsburger.

De loting van de Mendoza P1 Premier Padel begint aanstaande maandag en de grote finale vindt plaats op zondag 6 augustus.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro+ '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist