Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Jonge sterren herenigd: Libaak en Augsburger komen weer in actie

Na een korte onderbreking van bijna vier maanden zullen Tino Libaak en Leo Augsburger weer samen de baan sieren.

De getalenteerde jonge Argentijnen Tino Libaak en Leo Augsburger zullen elkaar weer ontmoeten op de komende Open de Malaga.

Augsburger en Libaak haalden het nieuws in de padelwereld toen ze het jongste koppel werden dat een finale bereikte in de World Padel Tour. In maart vochten ze zich een weg naar de kampioenswedstrijd op de Open de La Rioja.

Verrassend genoeg besloot het duo na hun succesvolle deelname aan de Zuid-Amerikaanse WPT tour uit elkaar te gaan. Tino Libaak werkte eerst samen met Miguel Lamperti voordat hij zijn krachten bundelde met Marc Quilez. Augsburger daarentegen vormde een team met de Spanjaard Javi Rico, met wie hij aan 11 toernooien deelnam. Het bereiken van de kwartfinale in de Marbella Master was hun beste resultaat.

Libaak en Augsburger reünie

Nu, met de officiële publicatie van de lijst met geregistreerde spelers voor de WPT Open de Malaga, is bevestigd dat deze jonge talenten van 18 en 19 jaar hun krachten opnieuw zullen bundelen. De Argentijnen zullen ook samenwerken tijdens de Premier Padel P1 in Mendoza, maar het is nog onduidelijk of hun samenwerking verder gaat dan het Argentijnse toernooi.

Javier Garrido, die zijn deelname met Libaak aan de Malaga Open 1000 had aangekondigd vanwege de blessure van Campagnolo, zal eindelijk deelnemen aan het toernooi aan de zijde van Javi Rico.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist