Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Jon Sanz verlaat Varlion en sluit zich aan bij Drop Shot

Na een driejarige samenwerking met het bekende racketmerk Varlion, heeft de professionele padelspeler Jon Sanz aangekondigd dat hij het merk verlaat. Dit nieuws komt na eerdere berichten dat andere wereldberoemde spelers, Jessica Castelló en Mike Yanguas, ook hun banden met Varlion hebben verbroken. Het lijkt erop dat Varlion een reeks van breuken met hun topatleten doormaakt.

Jon Sanz zegt Varlion vaarwel

Jon Sanz, die de afgelopen drie jaar het merk Varlion heeft vertegenwoordigd en voor hen heeft gespeeld, heeft aangekondigd dat hij en het merk hun eigen weg gaan. In een emotionele afscheidsboodschap bedankte Sanz Varlion voor hun steun tijdens zijn tijd bij het merk. “Vandaag neem ik afscheid van een geweldig merk als Varlion, na 3 jaar samen gaan we uit elkaar. Ik wil alle mensen die deel uitmaken van Varlion bedanken voor de steun die ze me altijd hebben gegeven, zowel in goede als in slechte tijden. En vooral voor het feit dat ze vanaf het eerste moment op mij hebben gewed.”

Jon Sanz sluit zich aan bij Drop Shot

Na zijn vertrek bij Varlion, heeft Jon Sanz aangekondigd dat hij een nieuwe samenwerking aangaat met een ander racketmerk, Drop Shot. Zowel de speler als het merk bevestigden dit nieuws op Instagram. Drop Shot verwelkomde Sanz met open armen in hun team en kondigde aan dat hij zich tot 2027 bij hen zou aansluiten. “DJ (Sanz) sluit zich aan bij #TeamDropShot tot 2027, bereid om zijn eigen tempo te bepalen. Welkom Jon Sanz,” schreef het merk op Instagram.

Wat betekent dit voor Varlion?

Met het vertrek van Jon Sanz, Jessica Castelló en Mike Yanguas, lijkt Varlion een aantal van hun topatleten te verliezen. Dit roept vragen op over de toekomst van het merk en hun relatie met hun atleten. Het is nog onduidelijk wat de precieze redenen zijn voor deze breuken, maar het is duidelijk dat Varlion een uitdaging heeft om hun positie in de markt te behouden en nieuwe atleten aan te trekken.

Wat betekent dit voor Jon Sanz?

Voor Jon Sanz betekent deze verandering een nieuwe start en een kans om zijn carrière voort te zetten met een nieuw merk. Met zijn toewijding en talent is het waarschijnlijk dat hij zal blijven schitteren op het padelveld, ongeacht het merk van zijn racket. Het is een spannende tijd voor Sanz en zijn fans, en we kijken uit naar zijn toekomstige prestaties met Drop Shot.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist