Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Jon Sanz en Coki Nieto: Een onverwachte maar succesvolle samenwerking

Terwijl de padelwereld zich opmaakt voor een nieuw seizoen vol spannende wedstrijden en onverwachte wendingen, hebben Jon Sanz en Coki Nieto aangekondigd dat ze hun samenwerking voortzetten. Dit nieuws, dat eind vorig jaar werd onthuld, heeft de fans van de sport op het puntje van hun stoel laten zitten.

De weg naar succes

De samenwerking tussen Sanz en Nieto begon in mei, toen ze samen deelnamen aan de Vienna Open. Ondanks dat het hun eerste toernooi samen was, wisten ze indrukwekkende resultaten te behalen en bereikten ze de halve finale. Hun succes was echter van korte duur, aangezien Sanz de kans kreeg om samen te spelen met Ale Galan, een aanbod dat hij niet kon weigeren.

De hereniging van Sanz en Nieto kwam toen Juan Lebron terugkeerde naar het veld. Hun hernieuwde samenwerking leverde hen een finaleplaats op in Finland, wat hun beste resultaat was in de herfst.

De beslissing om samen te blijven

In een recent interview met Mundo Deportivo sprak Sanz over de beslissing om hun samenwerking voort te zetten. Hij gaf toe dat er aan het einde van het jaar een kleine crisis was met de wisseling van partners en de vele veranderingen die daarmee gepaard gingen. Er waren een paar moeilijke maanden om verschillende redenen, maar toen de mogelijkheid zich voordeed om bij elkaar te blijven, waren ze het er beiden over eens dat er geen betere optie was.

“Bij elkaar blijven was het beste plan,” zei Sanz. Hij legde ook uit waarom hun samenwerking zo goed werkt: “Coki en ik zijn twee verschillende spelers, maar we vullen elkaar goed aan. Coki richt zich meer op het aanvallende spel, terwijl ik me meer op de verdediging concentreer.”

Sanz gaf ook toe dat hij tijdens de Masterfinale een dipje had. Ondanks dat ze een goede wedstrijd speelden, voelde hij zich teleurgesteld omdat hij niet kon presteren op het cruciale moment. Dit heeft echter zijn beslissing om met Nieto samen te blijven niet beïnvloed.

Uitzien naar het nieuwe seizoen

Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht, beginnen Jon Sanz en Coki Nieto als het negende geplaatste koppel. Hoewel ze misschien niet de favorieten zijn, hebben ze al bewezen dat ze een kracht zijn om rekening mee te houden. Hun unieke combinatie van aanvallend en verdedigend spel heeft hen al succes gebracht, en ze zijn vastbesloten om dit voort te zetten.

Terwijl de padelwereld wacht op het begin van het nieuwe seizoen, kijken fans over de hele wereld uit naar wat dit dynamische duo zal brengen. Met hun vastberadenheid en unieke speelstijl, is het duidelijk dat Jon Sanz en Coki Nieto klaar zijn om de padelwereld te veroveren.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist