Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Javi Garrido overweegt afscheid van racketmerk Starvie

De wereldberoemde padelspeler Javi Garrido, momenteel gerangschikt als de 14e beste speler ter wereld, overweegt naar verluidt een belangrijke verandering in zijn carrière. Volgens bronnen dicht bij de speler, is Garrido van plan om zijn langdurige samenwerking met het racketmerk Starvie te beëindigen. Deze informatie, hoewel nog niet officieel bevestigd, is afkomstig van insiders binnen Padel Alto, een gerespecteerde naam in de wereld van padel.

De reis van Garrido met Starvie

Garrido’s relatie met Starvie is er een van lange duur. Sinds het begin van zijn professionele carrière heeft hij met rackets van dit merk gespeeld. Starvie heeft Garrido bijgestaan in zijn opmars naar de top van de wereldranglijst. Met hun rackets in zijn handen heeft hij talloze overwinningen behaald en zich een weg gebaand naar de Masterfinale.

Maar nu lijkt het erop dat deze succesvolle samenwerking op het punt staat te eindigen. Hoewel de redenen voor deze mogelijke verandering nog onduidelijk zijn, is het duidelijk dat Garrido overweegt om een nieuw pad in te slaan.

Wat is de volgende stap voor Garrido?

De grote vraag die nu op ieders lippen brandt, is welk racketmerk Garrido in de toekomst zal vertegenwoordigen. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan, is het duidelijk dat er een verandering in de lucht hangt. De padelwereld wacht met ingehouden adem op de volgende zet van deze topatleet.

Volgens de bronnen van Padel Alto zou de aankondiging van Garrido’s nieuwe racketmerk kunnen plaatsvinden na de Masterfinale in Barcelona. Dit prestigieuze evenement, waar Garrido zich voor heeft gekwalificeerd, zou het perfecte podium kunnen zijn voor zo’n belangrijke aankondiging.

Impact op de padelwereld

De mogelijke verandering van racketmerk door Garrido zou een aanzienlijke impact kunnen hebben op de padelwereld. Starvie, dat al jarenlang een prominente plaats inneemt in de sport, zou een van zijn meest zichtbare ambassadeurs kunnen verliezen. Aan de andere kant zou het merk dat Garrido kiest om te vertegenwoordigen, kunnen profiteren van de bekendheid en het succes van de speler.

Wat de uitkomst ook is, één ding is zeker: de ogen van de padelwereld zullen gericht zijn op Garrido en zijn keuze van racketmerk. Zijn beslissing kan niet alleen invloed hebben op zijn eigen carrière, maar ook op de dynamiek binnen de wereld van padelrackets. Het is een spannende tijd voor zowel fans van de sport als voor de industrie zelf.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist