Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Javi Garrido maakt overstap naar Wilson na breuk met Starvie

De padelwereld is in rep en roer na de aankondiging van Javi Garrido dat hij na een 13-jarige samenwerking met Starvie, overstapt naar Wilson. Deze verandering markeert een nieuw hoofdstuk in de carrière van Garrido, die wordt gezien als een van de meest veelbelovende sterren van de nieuwe generatie padelspelers.

Wilson verwelkomt Garrido met open armen

Wilson, een merk dat al bekend staat om zijn samenwerking met padelgrootheid Fernando Belasteguín, heeft zijn enthousiasme over de komst van Garrido niet onder stoelen of banken gestoken. Ze omschrijven de jonge speler als “slim, snel en explosief”. Vanaf 2024 zal Garrido de beroemde ‘W’ van Wilson dragen op het circuit, een eer die slechts aan enkele van de beste spelers in de sport wordt toegekend.

Garrido is niet de enige nieuwe aanwinst voor Wilson. Enkele weken geleden kondigde het merk ook de ondertekening aan van de Argentijn Lucho Capra, een andere rijzende ster in de padelwereld. Deze nieuwe contracten onderstrepen de ambitie van Wilson om een dominante kracht te blijven in de wereld van padel.

Starvie verliest nog een ster

De overstap van Garrido naar Wilson is een nieuwe klap voor Starvie, dat in een neerwaartse spiraal lijkt te zitten. Naast Garrido heeft ook Bea González aangekondigd dat ze het merk verlaat. González, een van de meest gerespecteerde vrouwelijke spelers op het circuit, heeft echter nog niet bevestigd wie haar nieuwe sponsor zal zijn.

Deze recente verliezen lijken te wijzen op een moeilijke periode voor Starvie. Het merk zal ongetwijfeld op zoek gaan naar nieuwe talenten om het gat te vullen dat is achtergelaten door het vertrek van Garrido en González.

Garrido’s debuut met Wilson

Garrido zal zijn nieuwe sponsorschap met Wilson debuteren tijdens de Reserve Cup, een toernooi georganiseerd door NBA-ster Jimmy Butler. Dit prestigieuze evenement, dat plaatsvindt in Miami, brengt enkele van de beste padelspelers ter wereld samen.

Met de steun van Wilson achter zich, zal Garrido ongetwijfeld hopen om indruk te maken tijdens het toernooi. Zijn overstap naar Wilson markeert een spannend nieuw hoofdstuk in zijn carrière en fans over de hele wereld zullen met belangstelling toekijken hoe hij zich ontwikkelt onder de vleugels van zijn nieuwe sponsor.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist