Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Internationale Padel Federatie kondigt FIP Platinum wedstrijd aan in Valladolid

De Internationale Padel Federatie heeft onlangs aangekondigd dat er een FIP Platinum wedstrijd zal plaatsvinden in Valladolid, Spanje. Deze aankondiging heeft de aandacht getrokken van vele Padel liefhebbers, waaronder de bekende speler Arturo Coello, die zijn deelname aan het evenement heeft bevestigd.

Valladolid: Een klassieke locatie voor Padel wedstrijden

Valladolid, met zijn adembenemende omgeving, is in de loop der jaren een populaire locatie geworden voor World Padel Tour (WPT) wedstrijden. Echter, dit jaar zal er geen Premier Padel toernooi plaatsvinden in deze stad. In plaats daarvan zal de stad gastheer zijn van een FIP Platinum wedstrijd in juni, zoals aangekondigd door de Internationale Padel Federatie. De FIP Platinum is een competitiecategorie die net onder de Premier Padel valt, waarbij de winnaars 200 FIP-punten ontvangen.

Arturo Coello bevestigt deelname

Arturo Coello, een bekende naam in de Padel wereld, heeft zijn deelname aan het evenement bevestigd. “Voor ons spelers en natuurlijk voor mij is dit toernooi speciaal en het overtreft alle verwachtingen. Toen ik hoorde dat het FIP Platinum hier in Valladolid werd georganiseerd, heb ik met mijn team gesproken en gezegd dat ik dit toernooi nooit zou missen. Bedankt aan iedereen die het mogelijk maakt om dit toernooi te organiseren, tot ziens op de Plaza Mayor”, zei hij volgens Marca.

Coello’s deelname aan het toernooi is een grote boost voor het evenement, gezien zijn populariteit en bekendheid in de sport. Zijn aanwezigheid zal ongetwijfeld bijdragen aan de opwinding en het competitieve niveau van het toernooi.

Wedstrijd details

De FIP Platinum wedstrijd in Valladolid zal plaatsvinden tussen 24 en 30 juni. Het belooft een week vol intensieve Padel actie te worden, met enkele van de beste spelers uit de hele wereld die strijden om de felbegeerde FIP-punten en de titel van kampioen.

Met de aankondiging van de FIP Platinum wedstrijd in Valladolid en de bevestiging van de deelname van Arturo Coello, is de opwinding voor het evenement al begonnen te groeien. Padel fans over de hele wereld kijken uit naar een week van hoogwaardige Padel actie in de prachtige stad Valladolid.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist