Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Hoge temperaturen vormen het decor voor de Premier Padel Italy Major

De Premier Padel Italy Major is van start gegaan te midden van uitdagende weersomstandigheden, met medische teams in hoogste staat van paraatheid om onmiddellijk hulp te bieden in geval van hittegerelateerde noodsituaties.

Afgelopen maandag begon een van de meest verwachte toernooien van het seizoen, de Italy Major van het Premier Padel circuit. Opnieuw speelden de weersomstandigheden een belangrijke rol in het verloop van een buitentoernooi.

Dit keer dwongen de stijgende temperaturen in de Italiaanse hoofdstad de toernooiorganisatoren om de speelschema’s aan te passen en het protocol “Extreme temperaturen” te activeren. Als gevolg hiervan is de volgorde van de wedstrijden in het Foro Itálico in Rome gewijzigd.

Wedstrijden zijn verschoven naar 9:00 AM, zodat spelers in de vroege uren van de dag kunnen spelen wanneer de hitte niet zo drukkend is. Na een pauze rond 13:00 uur wordt de middagsessie hervat om 16:00 uur op alle banen. Deze maatregel is bedoeld om de gezondheid van de spelers te beschermen en mogelijke risico’s in verband met hoge temperaturen te beperken.

De uitdaging gaat verder dan sportwedstrijden en omvat ook uithoudingsvermogen tegen de hitte. Weersvoorspellingen geven aan dat de extreme omstandigheden de hele week zullen aanhouden, met temperaturen die kunnen oplopen tot 40 graden Celsius.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist