Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

HexagonCup: Een strijd tussen wereldsterren in de padelwereld

Deze week is het zover: de eerste editie van de HexagonCup, een teamcompetitie waarin de crème de la crème van de padelwereld het tegen elkaar opneemt. De organisatoren hebben een unieke twist aan het toernooi gegeven door de beste spelers in verschillende teams te plaatsen, wat resulteert in spannende en onvoorspelbare wedstrijden.

De clash tussen Sánchez en Josemaría

De eerste wedstrijd die vandaag op het programma staat, is die tussen Ari Sánchez en Paula Josemaría. Beide dames hebben een jong supertalent aan hun zijde. Sánchez vormt een team met de 18-jarige Claudia Jensen, die als een van de grootste talenten in de padelwereld wordt beschouwd. Ze heeft al een indrukwekkende 13e plaats op de Premier Padelranglijst en een finaleplaats in de World Padel Tour op haar naam staan.

Aan de andere kant van het net vinden we Josemaría, die samen met de 17-jarige Alejandra Alonso speelt. Alonso heeft in 2023 een flinke sprong op de wereldranglijst gemaakt en heeft samen met haar vaste partner Andrea Ustero al meerdere keren de wereldtop weten te verslaan. Hoewel Sánchez en Jensen als favorieten de baan op gaan, hebben Alonso en Josemaría gisteren al laten zien dat ze in topvorm zijn. De wedstrijd begint om 15:00 uur.

De strijd tussen Tapia en Coello

De tweede wedstrijd van de dag is die tussen Arturo Coello en Agustin Tapia. Coello vormt een team met Coki Nieto, terwijl Tapia samen met Jon Sanz speelt. Beide teams hebben voor dit toernooi van partner gewisseld, wat voor een interessante dynamiek zorgt.

Tapia en Sanz hebben al een wedstrijd in het toernooi achter de rug, waarin ze verrassend genoeg verloren van Paquito Navarro en Juan Martin Diaz. Het is moeilijk te voorspellen wie de favorieten zijn in deze wedstrijd, maar één ding is zeker: beide teams zijn vastbesloten om te winnen en te bewijzen dat ze de sterkste zijn. De wedstrijd wordt gespeeld om 19:00 uur.

Wie is de beste?

Wie de beste speler van de HexagonCup is, zal vandaag blijken. Het is wellicht de enige keer dit jaar dat deze spelers het tegen elkaar opnemen, wat de wedstrijden extra spannend maakt. Het belooft een dag vol onvergetelijke momenten en hoogstaand padel te worden. Mis het niet!

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist