Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Hexagon Cup: verrassende uitschakelingen in de groepsfase

De Hexagon Cup, een gloednieuw toernooi dat momenteel plaatsvindt in de Arena van Madrid, heeft al voor enkele verrassingen gezorgd. Onder de vlag van dit toernooi hebben wereldberoemde sporters zoals Rafael Nadal, Robert Lewandovski en Andy Murray hun eigen teams samengesteld om deel te nemen aan de competitie.

De groepsfase

De competitie begon met een groepsfase waarin de beste twee teams uit elke groep doorgingen naar de halve finales. In deze fase zagen we enkele onverwachte resultaten. Arturo Coello en Coki Nieto, die in dezelfde groep zaten als Agustin Tapia/Jon Sanz en Paquito Navarro/Juan Martín Diaz, moesten het toernooi vroegtijdig verlaten. Ondanks dat elk paar in de groep één wedstrijd wist te winnen, hadden Coello/Nieto het minste aantal wedstrijden gewonnen.

Evenzo waren Ariana Sanchez en Claudia Jensen favorieten in hun groep. Ze namen het op tegen Bea González/Claudia Fernández en Alejandra Alonso/Paula Josemaría. Ondanks de hoge verwachtingen wisten Sanchez/Jensen niet te winnen en moesten ze het toernooi verlaten.

De halve finales

Met de groepsfase achter de rug, zijn de halve finales van de Hexagon Cup nu aan de beurt. De volgende wedstrijden staan op het programma:

Momo González en Juan Martín Diaz (Hexagon Team) nemen het op tegen Martín Di Nenno en Juan Tello (Team AD/Voordeel).

Álex Ruiz en Franco Stupaczuk (Rafa Nadal Academy) staan tegenover Agustin Tapia en Jon Sanz (RL9).

Alejandra Salazar en Tamara Icardo (Hexagon Team) spelen tegen Bea González en Claudia Fernández (Team Bella Puerto Rico).

Delfi Brea en Sofía Araújo (Team AD/vantage) nemen het op tegen Alejandra Alonso en Paula Josemaría (Team ElevenEleven).

David Gala en Enzo Jensen (RL9) staan tegenover Daniel Santigosa en Guillermo Collado (Rafa Nadal Academie).

Pablo García en Pol Hernández (Team AD/vantage) spelen tegen Alex Chozas en Emilio Chamero (ElevenEleven Team).

De uitslagen van deze wedstrijden zullen bepalen wie er doorgaat naar de finale van de Hexagon Cup. Met de verrassende uitschakelingen in de groepsfase, beloven de halve finales spannend te worden. Het is duidelijk dat in de Hexagon Cup alles mogelijk is en dat de titel voor het grijpen ligt.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist