Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Hexagon Cup triomf voor Delfi Brea en Sofia Araujo

De Hexagon Cup, een prestigieus toernooi dat plaatsvindt in de Arena van Madrid, heeft dit jaar een spannende finale gezien. Delfi Brea en Sofia Araujo, twee wereldsterren in de sport, hebben de felbegeerde titel in de wacht gesleept na een zinderende finale tegen Alejandra Salazar en Tamara Icardo.

De weg naar de finale

De Hexagon Cup is een teamcompetitie waarin de beste spelers ter wereld strijden om zowel prestige als een aanzienlijke geldprijs. Dit jaar was de finale een herhaling van een eerdere groepsfase wedstrijd, waarin Brea en Araujo, die uitkomen voor Team AD/vantage, het opnamen tegen Salazar en Icardo van het Hexagon Team. In die eerdere confrontatie wisten Brea en Araujo nipt te winnen met 10-7 in de super tiebreak.

De finale

Salazar en Icardo, een nieuw gevormd duo, begonnen sterk aan de finale en lieten indrukwekkend spel zien. Ze wisten de eerste set overtuigend te winnen met 6-3. Maar Brea en Araujo lieten zich niet uit het veld slaan. Ze vochten zich terug in de tweede set en wonnen game na game, wat resulteerde in een overtuigende 6-1 overwinning.

Net als in hun eerdere ontmoeting, werd de wedstrijd beslist in een super tiebreak. In een spannende strijd wisten Araujo en Brea uiteindelijk aan het langste eind te trekken en wonnen ze de wedstrijd met 11-9 in de super tiebreak.

De nasleep

Met hun overwinning hebben Brea en Araujo niet alleen de Hexagon Cup gewonnen, maar hebben ze ook hun reputatie als een van de sterkste duo’s in de sport versterkt. Hun overwinning is een bewijs van hun vaardigheid, vastberadenheid en teamwerk.

Na de vrouwenfinale was het de beurt aan de mannen om te strijden om de Hexagon Cup. In deze finale namen Martín Di Nenno en Juan Tello van Team AD/voordeel het op tegen Álex Ruiz en Franco Stupaczuk van de Rafa Nadal Academy.

De Hexagon Cup heeft dit jaar opnieuw bewezen een spannend en onvoorspelbaar toernooi te zijn, met enkele van de beste spelers ter wereld die strijden om de titel. Met de overwinning van Brea en Araujo in de vrouwenfinale en de aankomende mannenfinale, belooft de toekomst van de sport net zo spannend te zijn als het heden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Toro Vice Versa 2.0

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist