Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Hexagon Cup: Rafael Nadal onthult twee teamleden voor de inaugurele editie

De tenniswereld maakt zich op voor een gloednieuw toernooi dat begin 2024 van start gaat. De Hexagon Cup, een teamcompetitie met een aanzienlijke prijzenpot, zal zijn debuut maken in de Madrid Arena in Spanje. De competitie, die loopt van 31 januari tot 4 februari, zal zes teams verwelkomen die strijden om meer dan 11 miljoen Zweedse kronen. Elk team zal bestaan uit een herenpaar, een damespaar en een talentenpaar.

Teams nemen vorm aan

In de aanloop naar het toernooi hebben de organisatoren al enkele teams aangekondigd. Onder de deelnemers bevindt zich het Hexagon Team, met Paquito Navarro en Alejandra Salazar aan het roer. Ook de Rafa Nadal Academy, geleid door de tennislegende zelf, zal een team in de competitie hebben. Andere opmerkelijke deelnemers zijn voetbalster Robert Lewandowski en tennisser Andy Murray, die elk hun eigen teams zullen leiden.

Rafael Nadal onthult teamleden

Rafael Nadal heeft onlangs twee spelers onthuld die deel zullen uitmaken van zijn team voor de Hexagon Cup. Alex Ruiz en Marta Ortega, beide wereldsterren in hun eigen recht, zullen de kleuren van de Rafa Nadal Academy verdedigen. De toevoeging van deze twee spelers aan het team van Nadal belooft een spannende competitie.

De keuze voor Ruiz en Ortega is niet verrassend. Beide spelers hebben een indrukwekkende staat van dienst in de tenniswereld en hun deelname aan het team van Nadal zal ongetwijfeld bijdragen aan de competitieve sfeer van het toernooi.

Meer aankondigingen verwacht

Met de onthulling van Ruiz en Ortega is het team van Nadal nog niet compleet. Er wordt verwacht dat er in de komende week meer spelers bekend zullen worden gemaakt. Dit zal ongetwijfeld leiden tot meer opwinding en anticipatie voor de inaugurele Hexagon Cup.

De Hexagon Cup belooft een spannend nieuw hoofdstuk te worden in de tenniswereld. Met een mix van gevestigde sterren en opkomend talent, zal het toernooi zeker een boeiend spektakel bieden voor tennisfans over de hele wereld. En met de deelname van grootheden als Rafael Nadal, Robert Lewandowski en Andy Murray, is het zeker dat de competitie een spannende en onvergetelijke ervaring zal zijn.

Terwijl de teams zich voorbereiden op de competitie, kijken fans over de hele wereld uit naar de start van de Hexagon Cup. Met nog maar een paar maanden te gaan tot het toernooi van start gaat, is de opwinding al voelbaar. En met de recente aankondigingen van teamleden, wordt de anticipatie alleen maar groter.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist