Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Hexagon Cup: De afwezigheid van Padel sterren Juan Lebrón en Alejandro Galán

De Hexagon Cup, een innovatief padeltoernooi, heeft de aandacht van padelfans wereldwijd getrokken. Bijna alle grote namen in de sport hebben zich aangemeld om deel te nemen, maar er zijn twee opvallende afwezigen: Juan Lebrón en Alejandro Galán. Hun afwezigheid heeft vragen opgeroepen, en hier gaan we dieper in op de redenen achter hun beslissing.

De tumultueuze reis van Lebrón en Galán in 2023

Lebrón en Galán hebben een turbulent jaar achter de rug. Een elleboogblessure van ‘Lobo’ Lebrón zorgde voor een moeilijke start van het seizoen, met resultaten die ver onder de verwachtingen lagen. Het duo kwam pas tegen het einde van het seizoen weer op stoom, waarbij ze verschillende titels in de wacht sleepten. Deze wisselvallige prestaties voedden echter geruchten over een mogelijke splitsing.

De Hexagon Cup en de emotionele chaos

Te midden van deze emotionele chaos sloot de organisatie van de Hexagon Cup de inschrijvingen op 10 november 2023. Na de World Padel Tour Master Final in Barcelona bevestigden Lebrón en Galán hun besluit om samen verder te gaan. Ze realiseerden zich dat ze de fysieke voorbereiding van het voorseizoen konden combineren met de Hexagon Cup. Helaas was het toen al te laat.

De gemiste deadline

Toen Lebrón en Galán besloten om deel te nemen aan dit revolutionaire teamtoernooi, was de deadline al verstreken. Carlos Almazán, algemeen directeur van het toernooi, bevestigde dit in een interview: “Van de super elite ontbreken alleen Lebrón en Galán, die vanwege persoonlijke problemen te laat besloten en de deadline was al gesloten.”

Wie zijn er wel?

Ondanks de afwezigheid van Lebrón en Galán, zal de Hexagon Cup niet aan sterren ontbreken. Spelers zoals Di Nenno, Stupa, Coello, Tapia en vele anderen zullen wel deelnemen. Het belooft een spannend toernooi te worden, ondanks de afwezigheid van deze twee grote namen.

Wat is de volgende stap voor Lebrón en Galán?

Lebrón en Galán zullen nu moeten wachten op de volgende editie van de Hexagon Cup. Ondanks hun teleurstelling over het missen van dit toernooi, blijven ze vastbesloten om hun spel te verbeteren en hun dominantie in de sport voort te zetten. Het is duidelijk dat hun afwezigheid in de Hexagon Cup een tijdelijke tegenslag is, en geen indicatie van hun toekomstige prestaties.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist