Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Het supertalent over het combineren van studie en elitetraining “Vorig jaar miste ik twee tot drie maanden”

David Gala is pas 17 jaar oud, maar heeft zich al meerdere keren gekwalificeerd voor de WPT-hoofdronde. In een interview met Padeladdict vertelt het talent over het combineren van zijn studie en zijn professionele leven.

David Gala heeft dit seizoen een geweldige prestatie geleverd in zijn carrière. Hij wist zich meerdere keren te kwalificeren voor de hoofdronde van de WPT en mocht deze zomer Spanje vertegenwoordigen op de Europese Spelen.

Het talent vertelt Padeladdict dat hij een droom heeft om de nummer één van de wereld te worden en weet dat het een zware inspanning kost om dit op een dag te bereiken:

– Meer trainen, vooral de fysica. Ik heb nog steeds het lichaam van een kind; de anderen zijn al ontwikkeld. Het is erg merkbaar, maar ik zal proberen dat gemis te compenseren door zoveel mogelijk te trainen.

David Gala combineert zijn studie met zijn werk, wat als een grote uitdaging kan worden gezien:

– Ik heb het geluk dat ik snel kan leren, maar het is niet makkelijk voor mensen van mijn leeftijd die ook spelen en daar niet zo goed in zijn. Je reist veel en mist de meeste dagen lessen.

Hij vervolgt:

– Ik ben veranderd en doe nu alles online, want als ik het ter plekke zou doen, zou ik veel lessen missen. Vorig jaar miste ik twee tot drie maanden en het is moeilijk om iets te halen. Dus eerst probeer ik het online te doen en dan zie ik wel hoe het gaat. Ik hoop dat het goed gaat.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Jefe '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist