Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Het NK Padel 2024 is in volle gang

De EY NK Padel 2024 belooft een spannend evenement te worden, gepland van 25 maart tot 1 april. Dit evenement brengt de top van het Nederlandse padel samen en biedt zowel de jeugd als de senioren een podium om hun vaardigheden te tonen. Bij de mannen zijn Bram Meijer en Sten Richters de titelverdedigers, bekend om hun uitstekende samenspel en tactische inzicht. Bij de dames hebben Marcella Koek en Steffie Weterings vorig jaar de titel gewonnen, waarbij hun onwrikbare vastberadenheid en technische vaardigheden doorslaggevend waren.

De Dutch Padel Week is meer dan alleen een toernooi; het is een festival dat de padelgemeenschap samenbrengt. Bezoekers kunnen niet alleen topwedstrijden bekijken, maar ook deelnemen aan clinics, genieten van entertainment en de sport op een nieuwe manier ervaren. Deze week is de perfecte gelegenheid om te zien waarom padel een van de snelstgroeiende sporten in Nederland is.

Outsiders voor de titel

Bij de EY NK Padel 2024 zijn er naast de titelverdedigers ook enkele outsiders die goede kansen maken op de titel. Bij de mannen vormen Menno Nolten en Bart van Opstal een duo om in de gaten te houden, gezien hun recente opmars in nationale en internationale toernooien. Bij de dames zijn Liza Groenveld en Maaike Betz opkomende talenten die met hun dynamische spel en sterke samenwerking verrassingen kunnen veroorzaken. Hun deelname maakt de competitie onvoorspelbaar en spannend.

De locatie: Vibes Urban Sports & Event Center

Urban Vibes in Eindhoven, gelegen bij Peakz Padel in het Vibes Urban Sports & Event Center (voorheen het Beursgebouw), is de uitgekozen locatie voor de Dutch Padel Week. Deze plek, bekend om zijn levendige sfeer en uitstekende faciliteiten voor urban sports, vormt het perfecte decor voor een evenement dat sport, entertainment en gemeenschap samenbrengt.

Voor meer informatie over de EY NK Padel 2024 en de Dutch Padel Week, bezoek de officiële website hier.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Tactical Padel Racket El Toro Vice Versa 2.0

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist