Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Halve finales World Padel Tour Mexico: een reeks verrassingen

De World Padel Tour (WPT) Mexico, het laatste evenement voor de Master Final, heeft deze week een reeks verrassingen opgeleverd. Het toernooi, dat ook de laatste wedstrijd is die volgens het Damms-concept wordt gespeeld, heeft een aantal onverwachte wendingen en resultaten gezien. Vanaf volgend jaar neemt Premier Padel de World Tour over, een overname die in augustus werd aangekondigd.

Onverwachte afwezigheden en vroege uitschakelingen

De competitie begon al met een verrassing toen Galan/Lebron en Josemaria/Sanchez de competitie misten. Daarnaast moesten zowel Triay/Ortega als Navarro/Chingotto het toernooi al in de ronde van 16 verlaten. Deze onverwachte wendingen hebben de dynamiek van het toernooi aanzienlijk veranderd en hebben de deur geopend voor enkele onverwachte kanshebbers.

Verrassingen in de kwartfinales

De kwartfinales brachten ook hun eigen set verrassingen. Alejandro Arroyo en Eduardo Alonso versloegen Momo Gonzalez en Javi Garrido in straight sets, terwijl Tino Libaak en Leo Augsburger zich na een driesetter tegen Lucas Bergamini en Víctor Ruiz verzekerden van een plek in de halve finales.

Verónica Virseda en Claudia Jensen zorgden voor een andere verrassing door Alejandra Salazar en Sofía Araújo te verslaan met 6-4 in de beslissende set. Dit resultaat betekende hun eerste halve finale in maanden, een prestatie die de dynamiek van de damescompetitie heeft veranderd.

Halve finales: wie speelt tegen wie?

Met de kwartfinales achter de rug, zijn de halve finales nu in volle gang in Mexico. Jimena Velasco en Noa Cánovas nemen het op tegen Tamara Icardo en Virginia Riera, terwijl Agustín Tapia en Arturo Coello het opnemen tegen Alejandro Arroyo en Eduardo Alonso.

Aan de dameskant staan Verónica Virseda en Claudia Jensen tegenover Beatriz González en Delfina Brea. Tino Libaak en Leo Augsburger nemen het op tegen Franco Stupaczuk en Martín Di Nenno in de andere halve finale.

Met zoveel verrassingen tot nu toe, is het moeilijk te voorspellen wie de uiteindelijke winnaars van het toernooi zullen zijn. Wat wel zeker is, is dat de World Padel Tour Mexico tot het einde toe spannend en onvoorspelbaar zal blijven.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist