Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Halve finales Premier Padel in Milaan: de finalisten

De eerste halve finales van de Premier Padel in Milaan zijn achter de rug. De strijd was intens, de spanning was voelbaar en de resultaten zijn nu bekend. De eerste twee koppels die zich hebben gekwalificeerd voor de finale zijn bepaald.

De eerste halve finale: een spannende strijd

De eerste halve finale was een zenuwslopende wedstrijd. Paula Josemaria en Ariana Sánchez, de nummer één van de wereld, namen het op tegen Bea Gonzalez en Delfi Brea. Het was een strijd van titanen, waarbij het hoger geplaatste koppel sterk uit de startblokken kwam en de eerste twee games op hun naam schreef. Maar Gonzalez en Brea lieten zich niet uit het veld slaan en trokken de stand gelijk.

De rest van de set werd gekenmerkt door een reeks spannende duels, waarbij alle vier de speelsters hun vaardigheden en strategieën ten volle benutten. Bij een stand van 5-4 wisten Gonzalez en Brea de break te winnen en de eerste set veilig te stellen.

De tweede set was eveneens een nek-aan-nek race. Josemaria en Sánchez namen de voorsprong, maar konden deze niet vasthouden. Een tiebreak besliste uiteindelijk de tweede set, waarbij Bea Gonzalez en Delfi Brea met 7-5 zegevierden. De eindstand werd genoteerd als 6-4, 7-6 in het voordeel van Gonzalez en Brea.

De tweede halve finale: een ommekeer

In de tweede halve finale van de dag stonden Ale Galan en Juan Lebron tegenover Federico Chingotto en Paquito Navarro. Galan en Lebron begonnen sterk en wonnen de eerste set met 6-3 na een indrukwekkende prestatie.

Maar de wedstrijd was nog niet beslist. De tweede set was een gelijkopgaande strijd, waarbij Chingotto en Navarro verschillende kansen hadden om te breken. Bij een stand van 5-5 wonnen Chingotto en Navarro een cruciale game, waarna ze de break wonnen en de set veilig stelden.

In de derde set was er geen twijfel meer mogelijk. Ale Galan en Juan Lebron domineerden het spel en wonnen game na game. Uiteindelijk kwamen ze als winnaars uit de bus met een eindstand van 6-3, 5-7, 6-2.

De finale: wie zal zegevieren?

Morgen zullen de winnaars van de halve finales het tegen elkaar opnemen in de finale. Bea Gonzalez en Delfi Brea zullen het opnemen tegen de winnaars van de wedstrijd tussen Sofia Araujo en Alejandra Salazar en Jessica Castello en Aranzazu Osoro. Aan de herenkant zullen Ale Galan en Juan Lebron het opnemen tegen de winnaars van de wedstrijd tussen Franco Stupaczuk en Martin Di Nenno en Arturo Coello en Agustin Tapia.

De spanning stijgt, de verwachtingen zijn hoog en de strijd om de titel van de Premier Padel in Milaan belooft een spannende te worden. Wie zal er zegevieren? Dat zullen we morgen ontdekken.

Heb je onze andere berichten al gelezen?