Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Grote afwezigen en een groot aantal debutanten trappen de WPT French Open af

Het circuit brengt dit seizoen voor het eerst een bezoek aan het Franse land voor de WPT Human French Padel Open, het elfde toernooi van het jaar.

Na een week pauze komt het World Padel Tour-circuit weer in actie, dit keer op Franse bodem. Het ‘Andre Brouat’ Sportpaleis in Toulouse maakt zich deze week op om ‘s werelds beste padelspelers te verwelkomen.

Op dinsdag begint de eerste ronde van de WPT Human French Open, een toernooi met enkele opvallende afwezigen, maar ook veel nieuwe paren.

Tapia en Coello afwezig in Frankrijk

Bij de mannen beginnen Franco Stupaczuk en Martin Di Nenno in Frankrijk als de beste spelers, omdat de nummer één van de ranglijst afwezig is vanwege de blessure van Agustin Tapia. Ondertussen start het geïmproviseerde koppel van Jon Sanz en Alejandro Galan als nummer twee.

Een andere opvallende afwezige in de Franse competitie is Fernando Belasteguín, die geschorst is van het toernooi vanwege een incident met een omroepmicrofoon in Vigo.

Nieuwe koppels in de top tien

Het Franse toernooi zal ook het debuut van nieuwe paren in de vrouwen top tien zien. Door de blessure van Alejandra Salazar zal Gemma Triay haar debuut maken samen met Marta Ortega als het tweede geplaatste koppel in de competitie.

De zevende en achtste plek in de WPT France Open worden ook bezet door debuterende paren: Sofia Araujo zal de baan delen met Jess Castello, terwijl Claudia Jensen hetzelfde zal doen met Veronica Virseda.

De uitzending begint op woensdag 14 juni om 9:30 uur, met de tweede van de twee dagen van de ronde van 16. Alle wedstrijden die worden gespeeld op het centrale court van het ‘Palais de Sports Andre Brouat’ kunnen live worden gevolgd op WPT Tv.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Cobra Edition

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist