Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Gonzalez en Garrido gaan door in Sardinië na het redden van matchpoints

Momo Gonzalez en Javier Garrido zijn door naar de kwartfinales in Sardinië. Maar de wedstrijd van vandaag was geen gemakkelijke uitdaging, want het paar moest matchpoints redden.

Deze week wordt de FIP-Platinum gehouden op Sardinië. Het is het hoogst gerangschikte FIP-toernooi na de Premier Padel toernooien. Vandaag was het publiek getuige van een spannende strijd.

Het tweede geplaatste wereldduo Momo Gonzalez en Javi Garrido stond tegenover de 18-jarige Pablo Cardona en zijn partner Pincho Fernandez. De wedstrijd was een echte thriller.

Cardona en Fernandez begonnen goed aan de wedstrijd en wonnen de eerste set. Het duo had ook twee matchpoints op 5-3 in de tweede set, maar Gonzalez en Garrido weigerden op te geven en brachten de wedstrijd na een tiebreak naar een derde set.

Draaide om en won

De beslissende set was ook erg close. Het was bij 4-4 dat het hoger geplaatste koppel de break wist te winnen en de wedstrijd kon winnen.

De uitslag werd geschreven: 4-6, 7-6, 6-4

Gonzalez en Garrido vervolgen hun FIP-avontuur morgen tegen de matchwinnaars tussen Gil/Moyano en Gutierrez/Melendez.

Momo Gonzalez en Javier Garrido speelden hun derde toernooi samen als koppel. Het duo begon onlangs een partnerschap toen Momo Gonzalez naar de forehand kant verhuisde.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist