Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

GIDS: Premier Padel Mendoza P1 begint

De actie gaat verder in het Premier Padel circuit met het vierde toernooi van het seizoen. Aanstaande maandag begint Premier Padel Mendoza P1.

Argentinië maakt zich op voor een week vol padelplezier. Vanaf maandag 31 juli tot en met 6 augustus is Mendoza P1 in volle gang en wordt de eerste helft van het seizoen afgesloten voor de welverdiende zomerstop.

In de tweede editie van Mendoza P1 wordt alleen de mannenloting gespeeld en het vindt opnieuw plaats in de prachtige Aconcagua Arena, een modern overdekt stadion met een capaciteit voor meer dan 8500 toeschouwers. Argentijnse fans krijgen de kans om de beste spelers ter wereld in actie te zien.

Het toernooi ziet de terugkeer van de regerend kampioen, de lokale speler Franco Stupaczuk, die een blessure opliep tijdens de P1 Madrid, waardoor hij de WPT Open de Málaga moest missen. Stupaczuk zal proberen de titel die hij in 2022 won terug te winnen, dit keer samen met Martin Di Nenno.

Waar het toernooi te zien is

De hoofdloting van Mendoza P1 begint aanstaande maandag en alle wedstrijden zijn te volgen via verschillende uitzendplatforms: ESPN/Star+ (Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Mexico en het Caribisch gebied), YouTube Premier Padel (Spanje & Nederland), Sky Sports (Italië, Vaticaanstad en San Marino), beIN SPORTS (VS, Canada, Midden-Oosten, Noord-Afrika, Zuidoost-Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Turkije), Viaplay (Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, IJsland, Estland, Letland en Litouwen), Cosmote (Griekenland) en SuperSport (Afrika bezuiden de Sahara).

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist