Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Gids: Aftrap voor de Premier Padel Italië

De stad Rome maakt zich op om gastheer te zijn van dit topsportevenement, waar 56 paren in de mannencategorie en 48 paren in de vrouwencategorie zullen strijden om de titel van kampioen van de Italy Premier Padel Major.

De tweede editie van een van de meest verwachte toernooien voor padelliefhebbers begint: de Italy Premier Padel Major. Vanaf deze maandag wordt het indrukwekkende Foro Itálico in Rome het toneel van een waar sportfeest dat zal duren tot en met zondag 16 juli.

De Italy Premier Padel Major markeert een historische mijlpaal, want het is de eerste keer dat vrouwelijke spelers de kans krijgen om deel te nemen aan een toernooi van het Premier Padel circuit.

Met een hoofdloting van 56 paren in de mannencategorie en 48 paren in de vrouwencategorie beschikt het toernooi over zeven banen, waaronder het Central Court, dat klaar is voor de beste mannelijke en vrouwelijke padelspelers ter wereld. Het Stadio Pietrangeli en het spectaculaire Stadio Centrale, met een capaciteit voor meer dan 10.000 toeschouwers, zijn klaar om dit langverwachte evenement te organiseren.

De organisatie wil het succes van de eerste editie herhalen, waar Italiaanse fans het evenement volledig omarmden en de tribunes vulden om hun idolen aan te moedigen.

De BNL Italië Premier Padel 2023 wordt wereldwijd live uitgezonden op verschillende platforms: ESPN/Star+ (Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Mexico en het Caribisch gebied), YouTube Premier Padel (Spanje), Sky Sports (Italië, Vaticaanstad en San Marino), beIN SPORTS (VS, Canada, Midden-Oosten, Noord-Afrika, Zuidoost-Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Turkije), Viaplay (Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, IJsland, Estland, Letland en Litouwen), Cosmote (Griekenland) en SuperSport (Afrika bezuiden de Sahara).

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Rialto Pro

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist