Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Gemma Triay vertelt over het missen van de WPT: “Ze hebben het spectaculair gedaan”

Er werd al lang gespeculeerd dat de Premier Padel en de World Padel Tour in 2024 samen zouden worden gevoegd. In 2023 kwam dit nieuws al naar voren. In augustus werd er aangekondigd dat de Premier Padel en de World Padel Tour één zouden worden. Dit komt doordat Qatar Sports Investment de World Padel Tour heeft gekocht. Ze zijn in het beheer van Premier Padel, waardoor nu alles één geworden is. 

De nummer 3 van de wereld, Gemma Triay, heeft zich voor het eerst uitgesproken over deze situatie vertaalt naar het Nederlands: “Het is een erg krappe kalender, ik denk niet dat het gemakkelijk is om dit jaar 25 wedstrijden te hebben. We hebben er pas vier gehad, we staan ​​aan het begin. Er zijn veel zeer positieve en andere dingen die we samen moeten blijven verbeteren. Uiteindelijk is het feit dat er maar één circuit is positief voor iedereen, en ook voor de toeschouwers. Het was lastig om twee tours tegelijk te spelen, dus het is veel beter om daartussen een overeenkomst te hebben”. 

Daarnaast heeft Gemma Triay het over het missen van de World Padel Tour: “Er waren veel toernooien hier in Spanje en het was ook veel comfortabeler voor ons, en spelen in een drukke arena is altijd speciaal en uniek. Ik mis ook de mensen, uiteindelijk raak je gehecht aan alle werkers”.

Er zitten dus voor- en nadelen aan het samenvoegen van de toernooien volgens Gemma Triay. Het is even wennen, maar uiteindelijk vindt ze het een goede keuze en is ze er blij mee. 

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist