Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Gemma Triay spreekt over de impact van haar breuk met Alejandra Salazar

In de wereld van professioneel padel, een sport die steeds meer aan populariteit wint, zijn er weinig duo’s die zo succesvol zijn geweest als Gemma Triay en Alejandra Salazar. Hun samenwerking, die in 2022 een indrukwekkende reeks van 12 titels opleverde, kwam echter abrupt tot een einde. De breuk tussen de twee spelers zorgde voor veel opschudding en drama, zowel op als buiten het veld. Nu, enkele maanden later, spreekt Gemma Triay openlijk over hoe deze breuk haar heeft beïnvloed.

De breuk tussen Triay en Salazar

De aankondiging van de breuk tussen Triay en Salazar kwam als een schok voor velen. De twee hadden een lange en succesvolle samenwerking achter de rug en leken onoverwinnelijk op het veld. Maar achter de schermen was er meer aan de hand. Triay besloot de samenwerking te beëindigen en verder te gaan met Marta Ortega, een beslissing die ze later toelichtte in een interview met de Spaanse krant Marca.

“Ik heb deze beslissing genomen omdat het mij persoonlijk te veel heeft geraakt om nog te kunnen presteren op het veld”, aldus Triay. “We hebben er allebei onder geleden”.

De nasleep van de breuk

De breuk tussen Triay en Salazar was niet alleen een schok voor de sportwereld, maar ook voor de spelers zelf. Salazar uitte haar teleurstelling over de breuk op Instagram, waar ze schreef: “Ik denk dat dit koppel een ander afscheid verdiende, om hun tijd op het veld af te sluiten en te vechten voor de top zoals we altijd hebben gedaan”.

Triay, aan de andere kant, had het moeilijk met de manier waarop de breuk in de publiciteit werd gebracht. “Ik heb geleden door de sociale media,” vertelde ze aan Marca. “Het was heel moeilijk. Alles is nu rustiger, de tijd is voorbij. Met Alejandra ook. We hebben elkaar ontmoet en we zijn in staat geweest om te praten en de dingen die ons pijn deden weg te stoppen.”

Wat de toekomst brengt

Ondanks de moeilijkheden van de afgelopen maanden, kijken beide spelers nu vooruit. Triay zal haar samenwerking met Marta Ortega voortzetten, terwijl Salazar een nieuw wereldkoppel vormt met Tamara Icardo. Beide duo’s zullen ongetwijfeld hun best doen om hun stempel te drukken op het komende seizoen.

De breuk tussen Triay en Salazar heeft ongetwijfeld een impact gehad op beide spelers, maar het heeft hen ook de kans gegeven om te groeien en nieuwe paden in te slaan. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze veranderingen hun spel en hun carrières in de toekomst zullen beïnvloeden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Tour '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist