Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Gemma Triay na de breuk: “Ik hoop dat we er als volwassenen over kunnen praten”

Begin augustus kondigde Gemma Triay haar breuk met Alejandra Salazar aan. De breuk veroorzaakte veel drama van beide kanten. Nu spreekt Triay zich uit over de breuk tegenover de Spaanse krant Mundo Derpotivo.

Gemma Triay en Alejandra Salazar zijn na een lange samenwerking uit elkaar gegaan. Vorig jaar schreven ze geschiedenis door twaalf titels te winnen.

Gemma Triay kondigde aan dat ze haar samenwerking met Marta Ortega zou voortzetten voor het komende herfstseizoen.

Alejandra Salazar koos ervoor om haar gedachten over de scheiding te delen op Instagram:

– Ik vind dat dit partnerschap een ander afscheid verdiende, waarbij ze hun hoofdstuk op het veld afsloten en naar de top streefden, zoals we altijd hebben gedaan.

Gemma Triay lichtte de beslissing vervolgens toe aan de Spaanse krant Marca.

– Ik heb deze beslissing genomen omdat ik er persoonlijk te veel last van had om op het veld te kunnen presteren.

“Praat er als volwassenen over”

Gemma Triay spreekt zich nu uit over het incident tegenover de Spaanse krant Mundo Deportivo:

– Ik beschouw mezelf niet als hatelijk en ik wil met iedereen op goede voet staan. Ik denk dat Ale en ik op een gegeven moment een gesprek zullen hebben en ik hoop dat het goed zal aflopen. We hebben het anders ervaren en ik moest een scène afmaken.

Ze vervolgt:

– Ik moest een beslissing nemen. Ik wil niet terug en ook al is onze relatie als padelpaar voorbij, ik hoop dat we er als volwassenen over kunnen praten en het kunnen normaliseren.

De scheiding en de verklaringen van de spelers leidden tot een enorme discussie op sociale media. Gemma Triay zegt dat ze het verleden niet ter sprake wil brengen en begrijpt het respect voor Salazar.

– Ik wil eerlijk gezegd niet ingaan op de vraag of mensen eerlijk zijn geweest of niet. Het is een uitdaging en ik denk niet dat het de moeite waard is om het verleden op te rakelen zodat mensen hun mening zo objectief mogelijk kunnen geven. Ik had mijn redenen, en ik begrijp dat Ale een historische speler is die erg geliefd is, en het lijkt me logisch dat ze verdedigd moet worden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist