Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Gemma Triay en Claudia Fernández bevestigen samenwerking

De wereld van padel is in rep en roer. Gemma Triay, een van de meest gerespecteerde spelers in de sport, heeft aangekondigd dat ze haar krachten zal bundelen met het opkomende talent Claudia Fernández. Deze aankondiging komt na een reeks speculaties en geruchten, en is nu officieel bevestigd door de spelers zelf op sociale media.

Verandering van partnerschap

Triay, die eerder had aangekondigd dat ze haar samenwerking met Marta Ortega zou voortzetten, heeft een verrassende wending genomen. Na de Hexagon Cup besloot ze een nieuwe richting in te slaan en haar samenwerking met Ortega te beëindigen. De redenen voor deze verandering zijn niet bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat Triay op zoek was naar een nieuwe dynamiek in haar spel.

De opkomst van een nieuw duo

In plaats van verder te gaan met Ortega, heeft Triay gekozen voor een samenwerking met Claudia Fernández, een jonge speler die al indruk heeft gemaakt in de padelwereld. Fernández heeft al een reputatie opgebouwd als een formidabele tegenstander op het veld, en haar samenwerking met Triay belooft een krachtig nieuw duo in de sport te vormen.

De samenwerking werd voor het eerst gesuggereerd toen Padel Alto meldde dat de deelnemerslijst voor de Qatar Major aangaf dat Triay en Fernández als team zouden spelen. Deze geruchten zijn nu bevestigd door de spelers zelf, die hun nieuwe partnerschap op Instagram hebben aangekondigd.

Bevestiging op sociale media

In een post op Instagram schreven de spelers: “We vormen een team voor het seizoen 2024 met Gabriel Reca en Rodrigo Ovide op de bank. Let’s go team”. Deze aankondiging heeft de padelgemeenschap opgewonden en de verwachtingen voor het nieuwe team zijn hoog.

Wat de toekomst in petto heeft

De spelers zullen voor het eerst samen spelen in de Major in Qatar. Dit zal een belangrijke test zijn voor het nieuwe team, en fans over de hele wereld kijken uit naar hun debuut. Met de ervaring en vaardigheden van Triay gecombineerd met het frisse talent van Fernández, heeft dit team het potentieel om een krachtige kracht te worden in de wereld van padel.

Deze aankondiging markeert een spannend nieuw hoofdstuk in de carrières van beide spelers. Het is duidelijk dat Triay en Fernández klaar zijn om de uitdaging aan te gaan en samen te werken om hun doelen te bereiken. Fans van padel kunnen uitkijken naar een spannend nieuw seizoen vol verrassingen en onvergetelijke wedstrijden.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist