Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Geen A1-toernooi in Bahrein door contractbreuk

De Bahrein Grand Master, een prominent A1-toernooi, is geannuleerd. De organisatoren van het evenement hebben niet voldaan aan de voorwaarden van het contract, waardoor het circuit genoodzaakt was om het toernooi te annuleren. Dit nieuws werd bekendgemaakt door A1 Padel in een recent persbericht.

Contractuele verplichtingen niet nagekomen

Volgens het persbericht van A1 Padel heeft het organiserende bedrijf in Bahrein niet tijdig voldaan aan de punten die waren vastgelegd in het getekende contract. Dit heeft geleid tot een situatie waarin er geen garanties waren voor het circuit en de spelers. Het evenement, dat gepland stond van 19 tot 25 november, zou het tweede Grand Master toernooi van het jaar zijn geweest.

“Helaas heeft het organiserende bedrijf van Bahrein niet op tijd voldaan aan de punten die zijn vastgelegd in het getekende contract. Dit heeft geleid tot een evenement zonder garanties voor het circuit en de spelers”, aldus het persbericht van A1 Padel.

Bescherming van spelers en circuit

De beslissing om het toernooi te annuleren werd genomen met het oog op de bescherming van de spelers en het circuit. De Raad van Bestuur van A1 Padel heeft, zoals eerder aangegeven in een verklaring, besloten om het toernooi van de kalender van 2023 te schrappen.

“We moeten de spelers en het circuit beschermen”, aldus de Raad van Bestuur van A1 Padel. “Daarom hebben we besloten om dit toernooi te schrappen van de kalender van 2023.”

Veranderingen in het A1-seizoen

Met de annulering van de Bahrein Grand Master zijn er nu nog maar twee A1-toernooien over voor het seizoen. Dit zijn de Puebla Open en de Miami Master. Deze toernooien zullen naar verwachting veel aandacht trekken, gezien de recente ontwikkelingen.

Hoewel de annulering van de Bahrein Grand Master een teleurstelling is voor zowel de spelers als de fans, benadrukt A1 Padel dat de beslissing is genomen in het belang van de spelers en het circuit. Het is van cruciaal belang dat de organisatoren van dergelijke evenementen hun contractuele verplichtingen nakomen om de integriteit van het spel te waarborgen en de spelers te beschermen.

De annulering van de Bahrein Grand Master is een herinnering aan het belang van het nakomen van contractuele verplichtingen in de sportwereld. Het is een les voor toekomstige organisatoren en een oproep tot actie om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist