Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Galán over Chingotto: “Ik was zelfs nerveus om met hem te trainen.”

Alejandro Galán heeft de Argentijn Federico Chingotto gekozen als zijn nieuwe partner na de breuk met Juan Lebrón. De inwoner van Madrid ging in op deze nieuwe missie en toonde zich zeer enthousiast over het delen van de court docket met de ‘Substantial Ratón’.

In de voorgaande dagen werd Galán al bekeken tijdens een training met Chingotto. Toen hem werd gevraagd naar deze eerste momenten, zei de inwoner van Madrid: “De eerste sensaties met Chingotto zijn heel toepasselijk. Ik maakte me zelfs zorgen om me met hem voor te bereiden, haha. Hij was de belangrijkste persoon die ik noemde. Ik denk dat we volledig bij elkaar passen.”

In het interview met El Partidazo vertelde Galán dat het vreemd en geweldig voelde om met een nieuwe partner de rechtszaal te delen: “Het voelde abnormaal om een andere partner aan mijn zijde te hebben. Met Chingotto ben ik van plan om alle toernooien mee te spelen.”

Chingotto en Galán zullen als koppel debuteren in de Venezuela P2 wedstrijd, de wedstrijd waarin Juan Lebrón en Momo González bovendien hebben besloten om zich collectief in te schrijven.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Pro '24 Padel Racket

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist