Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Galán en Chingotto vormen nieuw team, terwijl Lebrón en González hun paden scheiden

In een verrassende wending in de wereld van professioneel padel, hebben Alejandro Galán en Federico Chingotto aangekondigd dat ze vanaf de P2 in Venezuela partners zullen zijn. Dit nieuws komt na de aankondiging dat hun respectievelijke voormalige partners, Juan Lebrón en Momo González, samen het toernooi zijn ingegaan. Echter, Lebrón heeft bevestigd dat González niet zijn partner zal zijn voor de rest van het seizoen.

Lebrón en González: Een tijdelijke samenwerking

In een recent interview met Marca, gaf Lebrón commentaar op zijn keuze voor González als zijn partner voor de eerste P2 van het seizoen. “Ik zal met Momo spelen in Venezuela, omdat het zo gelopen is. Ik heb met hem gesproken en we waren allebei verrast. Hij is een geweldig persoon en een geweldige speler,” zei Lebrón.

Lebrón verduidelijkte echter dat deze samenwerking tijdelijk is: “Het betekent niet dat ik met Momo zal spelen in de volgende toernooien. Ik moet evalueren met wie ik zal spelen. Het is heel belangrijk om in een goede en positieve dynamiek te zitten. Ik wil een ambitieus project nastreven.”

Wie zal Lebrón’s volgende partner zijn?

Met de aankondiging dat González niet Lebrón’s partner zal zijn voor de rest van het seizoen, is er veel speculatie over wie zijn volgende partner zal zijn. De belangrijkste namen die worden overwogen zijn Juan Tello en Paquito Navarro. Een andere optie die Lebrón overweegt is om terug te keren naar zijn backhand.

Volgens World Padel Tour, heeft Lebrón een indrukwekkende carrière achter de rug, met meerdere overwinningen op zijn naam. Het is dan ook geen verrassing dat hij op zoek is naar een partner die zijn ambitie en drive kan evenaren.

Galán en Chingotto: Een nieuw team om in de gaten te houden

Terwijl Lebrón zijn volgende stappen overweegt, vormen Galán en Chingotto een nieuw team dat zeker in de gaten moet worden gehouden. Beide spelers hebben een sterke staat van dienst in de sport, en hun samenwerking belooft een spannende toevoeging te zijn aan de competitie.

Galán, die eerder met Lebrón speelde, is een van de meest gerespecteerde spelers in de sport. Chingotto, aan de andere kant, heeft bewezen een sterke en betrouwbare partner te zijn. Samen hebben ze het potentieel om een krachtig team te vormen.

Conclusie

De wereld van professioneel padel is altijd in beweging, en deze recente teamwisselingen zijn daar een perfect voorbeeld van. Terwijl Lebrón zijn volgende stappen overweegt, vormen Galán en Chingotto een nieuw team dat zeker in de gaten moet worden gehouden. Het belooft een spannend seizoen te worden, en fans over de hele wereld kijken uit naar wat er gaat komen.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist