Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Federico Chingotto sluit zich aan bij de Amerikaanse PPL

De Amerikaanse Professional Padel League (PPL) heeft een nieuwe ster aan haar rooster toegevoegd. Federico Chingotto, de Argentijnse padel-speler die momenteel de zevende plaats op de wereldranglijst inneemt, heeft zich aangesloten bij de New York Atlantics Padel Club. Dit nieuws komt na een succesvol eerste seizoen van de PPL, dat een enorme toename in belangstelling heeft gezien.

Chingotto’s aankondiging

Chingotto maakte zijn deelname aan de PPL bekend via zijn Instagram-account. “Ik wil jullie vertellen dat ik voor New York Atlantics ga spelen. Ik ben super enthousiast om deel uit te maken van dit team. Ik kijk er echt naar uit om naar New York te gaan. Let’s go, team,” schreef hij. De aankondiging werd met veel enthousiasme ontvangen door zijn volgers en fans van de sport.

Versterking voor de New York Atlantics

De New York Atlantics Padel Club heeft ook hun enthousiasme over de nieuwe aanwinst uitgesproken. In een persbericht kondigde het team aan: “We zijn erg blij dat we onze eerste speler kunnen presenteren aan de New York Atlantics Padel Club 2024. Hij staat 7e op de wereldranglijst”. De toevoeging van Chingotto aan het team is een belangrijke stap voor de club, die zich voorbereidt op het volgende seizoen van de PPL.

Verwachtingen voor het volgende seizoen

Na een succesvol eerste seizoen, zijn de verwachtingen voor het volgende seizoen van de PPL hooggespannen. Met de toevoeging van wereldsterren zoals Chingotto, belooft het een spannend seizoen te worden. Fans van de sport kijken uit naar de wedstrijden en de kans om enkele van de beste spelers ter wereld in actie te zien.

Meer aankondigingen op komst

De New York Atlantics Padel Club heeft aangegeven dat er in de loop van de week nog meer spelers aan het team zullen worden toegevoegd. Hoewel er nog geen namen zijn vrijgegeven, is de verwachting dat er meer top spelers zullen worden aangekondigd. Dit zal ongetwijfeld bijdragen aan de groeiende opwinding rond het komende seizoen van de PPL.

De PPL heeft zich snel gevestigd als een belangrijke competitie in de wereld van padel. Met de toevoeging van spelers zoals Federico Chingotto, blijft de competitie groeien en trekt het steeds meer aandacht van fans over de hele wereld. Het volgende seizoen belooft een spannende tijd te worden voor zowel spelers als fans, en we kijken uit naar wat de toekomst in petto heeft voor de Amerikaanse Professional Padel League.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist