Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Favorieten domineren in hun debuut in Malaga

De hoogst geplaatste paren bij de vrouwen beginnen sterk aan de World Padel Tour Open in Malaga. Ze verslaan hun tegenstanders gemakkelijk in hun openingswedstrijden.

De nummers één en twee van de wereld overweldigden hun rivalen volledig op de baan, met wedstrijden die nog geen uur duurden.

Triay en Ortega maken solide debuut

In de eerste wedstrijd van de ochtend stapten Gemma Triay en Martita Ortega de baan op met een duidelijk doel: vanaf het begin hun dominantie laten gelden. En dat deden ze. Teresa Navarro en Araceli Martínez, de winnaars van de Premier Padel Italy Major, gaven hun tegenstanders geen respijt met een agressief en overweldigend spel dat hun rivalen geen kans gaf.

De eindstand was 6/1 6/0 in het voordeel van Triay en Ortega, die in slechts 55 minuten hun plek in de volgende ronde veilig stelden. In de kwartfinales moeten ze het opnemen tegen Jessica Castello en Sofía Araujo, het 7e geplaatste koppel in het toernooi, die Barrera/Caldera met 7/6 7/6 versloegen.

Josemaría en Sánchez vegen het bord schoon

In de tweede ochtendwedstrijd gingen Paula Josemaría en Ariana Sánchez naar de centrale baan van Malaga, vastbesloten om niet achter te blijven.

Het nummer één van de wereld nam het op tegen Shafirova en Borrero, die door de kwalificaties kwamen, en het verschil in ranking was duidelijk. Sánchez en Josemaría veegden het Russische en Spaanse duo aan de kant met een verpletterende 6/1 6/0 in slechts 50 minuten spelen en lieten precies zien waarom zij op dit moment het beste paar zijn.

Na het veiligstellen van hun plaats in de kwartfinales wachten Sánchez en Josemaría op hun volgende tegenstanders, die zullen worden bepaald door de wedstrijd tussen Osoro/Sainz en Saiz/Amatriaín.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist