Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Eva Longoria stapt in de wereld van de Hexagon Cup

De Hexagon Cup, een gloednieuwe teamcompetitie die in 2024 van start gaat, heeft een verrassende nieuwe deelnemer aangekondigd. Actrice en ondernemer Eva Longoria zal deelnemen met haar eigen team. De competitie, die plaatsvindt in de Madrid Arena in Spanje, belooft een spannende strijd te worden tussen zes teams, elk bestaande uit een mannenpaar, een vrouwenpaar en een talentenpaar. Met een prijzenpot van een miljoen euro op het spel, is de inzet hoog.

De Hexagon Cup: een nieuwe competitie

De Hexagon Cup is een uniek evenement dat plaatsvindt van 31 januari tot 4 februari 2024. Het is een teamcompetitie waarin spelers strijden om prestige en een aanzienlijke prijzenpot. Tot nu toe zijn er verschillende teams aangekondigd, waaronder het Hexagon Team met Paquito Navarro en Alejandra Salazar, een team van de Rafa Nadal Academy, en teams onder leiding van voetballer Robert Lewandowski en tennisser Andy Murray.

Eva Longoria betreedt het veld

De nieuwste toevoeging aan de competitie is Eva Longoria, die haar eigen team zal leiden en mede-eigenaar zal zijn. Longoria, bekend van haar acteerwerk en ondernemerschap, is gepassioneerd over de sport en kijkt ernaar uit om deze passie op een groter internationaal podium te delen.

“Ik ben zo trots om mijn eigen padelteam te lanceren in de Hexagon Cup. Dit is een sport waar ik erg gepassioneerd over ben en die ik graag beoefen, dus ik kan niet wachten om het op een bredere internationale schaal te delen,” zei Longoria in een verklaring.

Ze voegde eraan toe dat het inclusieve karakter van het evenement, waarbij de beste mannelijke, vrouwelijke en next gen-spelers teams vormen die gelijkwaardig samenspelen voor succes, een van de factoren was die haar aantrokken tot de competitie.

Wat kunnen we verwachten?

Hoewel Longoria’s team nog geen spelers heeft aangekondigd, wordt verwacht dat deze in de komende weken bekend zullen worden gemaakt. Met de competitie die snel nadert, is de spanning hoog en kijken fans over de hele wereld uit naar de onthulling van de teams en de daaropvolgende strijd om de Hexagon Cup.

Met de toevoeging van Eva Longoria aan de competitie, is het duidelijk dat de Hexagon Cup een evenement is dat niet alleen sportfans, maar ook een breder publiek zal aantrekken. Het belooft een spannende tijd te worden voor de sport en voor de fans die uitkijken naar de start van de competitie.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist