Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Officieel: Eno Polo – gepresenteerd als nieuwe CEO van Premier Padel

Eno Polo heeft een paar weken geleden zijn functie als CEO van Ledap Group neergelegd. Nu wordt hij gepresenteerd als de nieuwe CEO van Premier Padel.

Het nieuws werd in de loop van de dag naar buiten gebracht in een persbericht van Premier Padel.

“Ik ben zeer verheugd om bij Premier Padel aan de slag te gaan als CEO en leiding te geven aan – zonder enige twijfel – het meest opwindende project in de wereldsport. Door de visie en ambitie van de eigenaren is het ongelofelijk wat Premier Padel in zo’n korte tijd heeft bereikt. Maar wat het meest opwindend is, is dat we nog maar net zijn begonnen met het ontsluiten van het briljante potentieel van deze wereldleidende tour.” Eno Polo zei in een verklaring.

Nog maar een paar weken geleden werd bekend dat Eno Polo zijn functie als CEO van Ledap Group, de eigenaar van WAP, neerlegt – een functie die hij sinds augustus 2022 bekleedde.

Gaat 24 toernooien organiseren

Premier Padel investeert veel in 2024 als het de World Padel Tour overneemt van eigenaar Damm en in de toekomst de verenigende wereldtour wordt.

Tour eigenaren Qatar Sports Investment (QSI) en Nasser Al-Khelaïfi over de benoeming van Eno Polo:

“Eno brengt een schat aan kennis, ervaring en relaties mee naar de tour, omdat hij bijna 30 jaar lang een fantastische carrière heeft gehad in verschillende sporten – waaronder racketsporten. Hij begrijpt hoe je een wereldwijde tour van topspelers opbouwt en hoe belangrijk spelers zijn voor elk project. We kijken ernaar uit dat Eno de volgende grote ontwikkelingsfase van Premier Padel in gang zet”, aldus Al-Khelaïfi in een persbericht.

Premier Padel wil het komende seizoen 24 toernooien organiseren.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist