Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Eli Amatriain kondigt pensioen aan – dit wordt haar laatste toernooi

Eli Amatriain zet een punt achter haar professionele carrière. Haar laatste toernooi is de World Padel Tour in Menorca.

de 39-jarige Eli Amatriain speelt binnenkort haar laatste toernooi als professioneel padelspeelster als eind oktober de World Padel Tour in Menorca plaatsvindt. Dit betekent dat een andere ster die de sport heeft helpen opbouwen haar racket ophangt.

“Ik heb altijd gezegd dat mijn lichaam en geest het einde van mijn carrière zouden inluiden en dat is iets wat ik al heel lang voor ogen heb. Daarom heb ik besloten dat Menorca het laatste toernooi is waar ik speel, want ik wil het in mijn land doen, ik wil afscheid nemen omringd door mijn volk,” zei Amatriain op Instagram.

“Ik zal hier altijd dankbaar voor zijn”

De voormalige nummer één van de wereld, die een deel van haar carrière de wereldranglijst aanvoerde en een belangrijk deel uitmaakte van het Spaanse nationale team, zegt dat ze dankbaar is voor haar tijd op het veld.

“De waarheid is dat ik mezelf als een bevoorrecht persoon beschouw, ik heb de kans gehad om mijn brood te verdienen met iets waar ik al vele jaren van houd en ik zal hier altijd dankbaar voor zijn.”

Een nieuw hoofdstuk wacht op Eli Amatriain die vertelt dat ze in de sportpsychologie gaat werken:

“Ik zal mijn leven richten op het deel van de psychologie en ook de sportpsychologie dat me zoveel vreugde brengt. Ik hoop dat ik verbonden kan blijven met de padelwereld en dat we elkaar op de velden blijven zien”, zegt Eli Amatriain.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist