Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Eigenaren van het A1-circuit – Arce en Dal Bianco behalen vijfde titel in Castellón

Het getalenteerde Argentijnse duo Franco Dal Bianco en Maxi Arce eiste hun vijfde titel van het seizoen op door het verrassende duo Mouriño en Piotto te verslaan in de finale van de A1 Padel Castellón Open.

In een intense en zwaarbevochten wedstrijd die meer dan twee uur duurde, lieten Dal Bianco en Arce opnieuw zien waarom zij het onbetwiste nummer één team zijn in het A1 Padel circuit.

Hoewel Dal Bianco en Arce sterk favoriet waren, hadden Mouriño en Piotto al bewezen geduchte tegenstanders te zijn. Het duo schreef geschiedenis in het A1 Padel circuit als de eerste finalisten die doorkwamen uit de voorrondes. Hun indrukwekkende prestaties gedurende het hele toernooi hadden hoge verwachtingen gecreëerd en ze stelden niet teleur.

Vijf titels in zeven finales

De wedstrijd bleek veel evenwichtiger dan de ranglijst deed vermoeden. Beide teams vochten punt voor punt en zorgden voor een spektakel van hoog niveau. Na het splitsen van sets werd de finale beslist in een intense derde set, waarin Dal Bianco en Arce als winnaars uit de bus kwamen.

Uiteindelijk werden Arce en Dal Bianco met een score van 6/2 4/6 7/5 gekroond tot kampioenen van de finale in Castellon, waarmee ze hun absolute dominantie in het A1 Padel circuit voortzetten.

Het Argentijnse duo heeft nu een indrukwekkend totaal van vijf titels opgeëist van de zeven toernooien die dit seizoen zijn gespeeld en laat geen twijfel bestaan over hun kwaliteit en superioriteit ten opzichte van hun concurrenten.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Match Light '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist