Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Eerste Grand Master toernooi van het jaar – A1 Padel komt deze week naar New York

Het is tijd voor het hoogtepunt van het jaar als het gaat om A1 Padel: New York Grand Master.

In juli meldde Padel Alto dat de New York Grand Master in augustus was uitgesteld. Als reden werden administratieve problemen genoemd. Maar een paar weken later kondigde de A1 tour aan dat het evenement in oktober zou plaatsvinden.

Het is nu tijd voor de A1 Tour om New York binnen te gaan. Een wedstrijd die volgens A1-baas Fabrice Pastor baanbrekend zal zijn.

– Er is een voor en een na. Als New York iets neemt en het verbetert, is het eindeloos. In termen van marketing, in termen van tv-aandacht. Dit is het begin van iets dat we al heel lang aan het voorbereiden zijn”, vertelde Pastor eerder aan Marca.

Grootmeester New York

De competitie begint vandaag met de ronde van 16 en de finale vindt zondag plaats. In totaal strijden de spelers om iets meer dan €190.000 en de winnaars ontvangen elk ongeveer €36.000.

De favorieten om het toernooi te winnen zijn Maxi Arce en Franco Dal Bianco, die dit seizoen de grote sterren van de A1-tour zijn. Het duo heeft dit jaar acht toernooien gewonnen en gaat dit weekend op jacht naar de Grand Master-titel.

De tour heeft geen geheim gemaakt van zijn focus op de Amerikaanse markt en de New York Yankees zijn nu eigenaar van een deel van de A1 tour. In november keert de tour terug voor de wedstrijd in Miami.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

RS Padel Racket Prime Pro VSQZ

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist