Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Dit zijn de landen met de meeste padelbanen

De populariteit van padel blijft wereldwijd groeien en het aantal padelbanen neemt wereldwijd toe. Hier is een overzicht van de landen met de meeste padelbanen, met zowel traditionele padellanden als nieuwe padelliefhebbers.

Vorige week bracht de International Padel Federation het World Padel Report 2024 uit, waarin spannende cijfers over de sport worden gepresenteerd. Een deel van het rapport gaat over padelbanen over de hele wereld. Hier is de toplijst van landen met de meeste padelbanen:

Er is geen twijfel mogelijk aan de top. Spanje is de duidelijke leider, met een grote belangstelling voor de sport in het land. Op de tweede plaats staat Italië, waar de laatste jaren een grote toename te zien is. Argentinië heeft ook een groot aantal padelbanen. Nederland doet het, voor het kleine land dat we zijn ook absoluut niet slecht.

Ook brengt de IFP in het artikel meer informatie over aantallen qua spelers. Zo geven ze aan dat we in Nederland zo’n 586 padelclubs hebben. In nederland zijn er op dit moment 570.000 amateurspelers en hebben we 2 spelers in de Top 100 van de FIP ( Steffie Weterings & Marcella Koek).

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist