Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Dit zijn de finalisten op Sardinië

Deze week werd de FIP Platinum gehouden op Sardinië. Vandaag zijn alleen de finales nog. Hier zijn de koppels die de tickets voor de finale hebben bemachtigd.

Het FIP-Platinum in Sardinië is het hoogst gerangschikte FIP-toernooi na de Premier Padel toernooien. Daarom hebben een aantal wereldspelers gekozen voor deelname aan het toernooi om rankingpunten te verzamelen voor het volgende seizoen.

Bij de vrouwen trokken zowel de eerste als de derde plaats zich terug, waardoor Lucia Sainz en Patricia Llaguno het hoogst geplaatste koppel in de competitie waren. Het paar heeft een geweldig toernooi afgewerkt en is door naar de finale.

De moeilijkste wedstrijd van Sainz en Llaguno was in de kwartfinales toen Marina Guinart en Carolina Navarro aan de andere kant van het net stonden.

Carolina Orsi en Carla Mesa zijn ook door naar de finale. Het duo had een vrij gemakkelijke weg naar de finale omdat de eerste groep Virginia Riera en Tamara Icardo zich terugtrokken.

Chingotto en Yanguas op jacht naar de titel

Bij de mannen hebben Mike Yanguas en Federico Chingotto hun ticket voor de finale veiliggesteld. Toen het tweetal aankondigde dat ze samen zouden spelen, ontstond er een discussie op sociale media over wie de linkerkant van de baan zou dekken.

Toen het tweetal de eerste wedstrijd speelde, bleek dat Chingotto de backhandkant nam. Het tweetal is door naar de finale na twee close en intense wedstrijden.

Het andere finalistenpaar, Francisco Gil en Ramiro Moyano, hebben zowel in de kwartfinales als in de halve finales verrast om de wedstrijd van vandaag te bereiken.

In de kwartfinales versloeg het duo het als tweede geplaatste duo Momo Gonzalez en Javier Garrido, die sinds het begin van hun samenwerking geen resultaten hebben kunnen boeken. Gil en Moyano wonnen ook van Coki Nieto en Javier Rico in de halve finales.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Sense Match Light '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist