Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Di Nenno: “Ik ben er niet in geslaagd om de beste prestaties van Stupa naar boven te halen.”

Franco Stupaczuk en Martín Di Nenno versloegen Mike Yanguas en Javi Garrido in een spannende kwartfinale. In het interview na de wedstrijd was Di Nenno echter zelfkritisch

De Superpibes hebben dit jaar alle halve finales gehaald behalve die van Brussel Ze zijn een van de meest consistente paren van het circuit Vanavond staan ze tegenover Galán en Chingotto

Desondanks verzekerde een emotionele Di Nenno aan het einde van de wedstrijd Ik sta bekend als een speler die het beste in mijn partner naar boven haalt en het is een tijdje geleden dat ik de beste versie van Franco naar boven heb gehaald.

De Argentijn vertelde dat hij een moeilijke tijd doormaakt met wat persoonlijke problemen, maar hij waardeert het volledige vertrouwen van zijn partner en de rest van het team.

Chingotto en Galán komen naar deze wedstrijd nadat ze zich kwetsbaarder hebben getoond tegen Momo González en Álex Ruiz. Het zal een geweldige kans zijn voor Di Nenno en Stupa om hun tweede finale van het jaar te bereiken na die in Sevilla.

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Ultimate Pro '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist