Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

Vandaag besteld? Vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €100,-

info@padelready.nlFacebook-colorCreated with Sketch.

Decathlon verbindt naam aan World Padel Tour Amsterdam Open

Sportmerk Decathlon heeft zijn naam verbonden aan de World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open tot en met 2024. De WPT Decathlon Amsterdam Open zal plaatsvinden van 11 tot en met 15 oktober in Afas Live.

Het partnerschap past perfect in de visie en strategie van het sportmerk, volgens CEO Lisa Noraz van Decathlon Nederland: ‘De populariteit van padel is de afgelopen jaren enorm gegroeid en we verwachten dat deze groei zal blijven toenemen. Daarom is het een van de sporten waar Decathlon zich de komende jaren op blijft richten. Deze samenwerking draagt bij aan onze visie “mensen in beweging brengen door middel van de wonderen van sport”; met de WPT Decathlon Amsterdam Open willen we mensen inspireren om deze prachtige sport te beoefenen.’

Toernooidirecteur John van Lottum: “De kracht van Decathlon is dat ze padel toegankelijk maken voor een breed publiek. In het internationale padelcircuit is het merk nu onmisbaar, professionals gebruiken hun producten en elke sporter heeft wel een Decathlon product thuis. Deze samenwerking is werkelijk een perfecte match, omdat het ons de mogelijkheid geeft om het WPT Decathlon Amsterdam Open – en padel in het algemeen – onder de aandacht te brengen van het grote publiek in het hele land.”

Heb je onze andere berichten al gelezen?

Oxdog Hyper 2.0 Match '24

Jacqueline

heeft een racket gekocht

Zojuist